October 17, 20231 yr Samo istoriju matematike, pa sam povezivala Sledeci je imao pet iz matematike celu osnovnu i srednju skolu
October 17, 20231 yr ima sledeći dobro poznaje geografiju celog sveta (gde je koja zemlja, gde su reke i planine, i tako to)
October 17, 20231 yr Solidno,svakako bokje od istorije Sledeci dobro poznaje ljudsko telo (anatomija, fiziologija,...)
October 17, 20231 yr Relatvno, da. Sljedeći je jednom ili više puta uradio nešto sa kompjuterom da može reći kako ga je popravio/nadogradio/zamijenio dio.
October 17, 20231 yr Sa ves masinom ne ali sa peglom da i tako me tresnula struja da nikada vise u nista elektricno nisam zavirila. Sledeci je znao da kod starih osiguraca ubaci licne kad pregore.
October 17, 20231 yr Spoiler 31 minutes ago, Sandradjer said: Menjaj salo za misice Moraću, nema druge. :P 32 minutes ago, Sandradjer said: Sledeci ima neki nalet energije Digao me nes bez šećera. Sljedeći će da navede najdosadnijeg aktera crtanog filma.
October 17, 20231 yr Onaj lik iz Pere Detlića Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju. Seldeći voli anime crtaće.