October 16, 20231 yr Probala sam malopre, hahah, mogu 8. Okriviću zimnicu i današnji ručak. Kod sledećeg um caruje, a snaga klade valja. : D
October 16, 20231 yr 6 minutes ago, Klara said: Probala sam malopre, hahah, mogu 8. Okriviću zimnicu i današnji ručak. Ne verujem ti
October 16, 20231 yr 3 minutes ago, Mil@n said: Više je um caruje a snage ne manjka. Sledeći nije nikad bio u teretani. Bila, volim teretane Sledeci moze da napravi spagu (musku ili zensku)
October 16, 20231 yr 10 minutes ago, Sandradjer said: Ne verujem ti Bavim se sportom : D, ali zgibove sam ove godine zanemarila. E, špagu ne. Sledećem prija plank? Edited October 16, 20231 yr by Klara
October 16, 20231 yr Svaka cast, nisam upoznala zensku osobu koja moze toliko zgibova da uradi. Plank je odlican, prija, kako ne prija Sledeci pretrci 5 kilometara za manje od 30 minuta
October 16, 20231 yr Lol malopre sam u štiklama hodala 20 minuta 600 metara Sledeći je više za jogu nego neke rekreacije
October 16, 20231 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Sledeći je više za jogu nego neke rekreacije Ja sam za feldenkrais. Ovde ga radimo lezecki na podu pokriveni cebadima pa mi se ponekad od silnog opustanja desi da zaspim 1 hour ago, Mil@n said: Sledeći pročita barem 5 knjiga godišnje. Da Sledeci ne podnosi elektricne cetkice za zube jer u svom kruzenju zube cetkaju horizontalno sto su nas ucili da se nikad ne radi.
October 17, 20231 yr Nisam probala elektricnu cetkicu Sledeci mislim da je ova tema bas zabavna Edited October 17, 20231 yr by Sandradjer
October 17, 20231 yr Kako kad, zavisi od kvaliteta postavljenih pitanja. Sledeći kad postavlja pitanja na ovoj temi, u stvari ne govori o sebi.
October 17, 20231 yr Totalno ravnodusna prema snukeru Sledeci zna bez guglanja cemu sluzi Kramerovo pravilo