October 15, 20231 yr Netacno Sledeci radi nesto utorkom( ili drugim danom) sto ne radi ostalim danima.
October 15, 20231 yr 7 hours ago, Sandradjer said: Sledeci je legao ispod cebenceta i razmislja kad ukljucuju centralno Pominjao je i dok ga je cekao Sledeci voli da se hvali
October 16, 20231 yr ne baš, mada ponekad da 12 hours ago, Sandradjer said: Sledeci ima grejanje u stanu ovo sam pomislila na Španiju pošto tamo često ne postoji grejanje u stanu kao takvo, ali izgleda da je fora da li vam radi centralno grejanje sledeći nema centralno grejanje u stanu, nego neko drugo (TA peći, er-kondišn, ...)
October 16, 20231 yr Imam centralno a rado bih ga zamenio. Meni je jedino nocu hladno a tada bas iskljucuju Sledeci radi stvari koje mu nanose stetu.. koje?
October 16, 20231 yr Odlazem stvari vezane za posao pa nabijem sve u dan/dva Sledeci se ponekad stedi (u smislu izgladni) za neki obrok ako zna da ce biti dobar
October 16, 20231 yr da, mada češće obrnuto (pošteno se najede nečeg dobrog pa preskoči naredni obrok) sledeći bi bez problema mogao da postane vegetarijanac
October 16, 20231 yr Naravno! Al svakom svoje Sledeci nikad ne odustaje kad radi nesto sto zahteva mozak i uvek odustane kad tera nesto sto zahteva fizicko odricanje
October 16, 20231 yr 1 hour ago, Shan Jan said: Naravno! Al svakom svoje Sledeci nikad ne odustaje kad radi nesto sto zahteva mozak i uvek odustane kad tera nesto sto zahteva fizicko odricanje well skoro nikad za prvo, i skoro uvek za drugo. Sledeci je sposoban da uvek najkracim putem stigne do cilja.
October 16, 20231 yr Više volim kad me prolazi. Sledeći može da uradi 10 zgibova (pravih, sa ispruženim laktovima)