October 10, 20231 yr 4 hours ago, Sandradjer said: Sledeci zna koliko je koren iz (-3) na kvadrat koren iz -3 pa na kvadrat ili -3 na kvadrat pa koren iz toga ¿?
October 10, 20231 yr 3 hours ago, Sandradjer said: Domen realne korene funkcije je [0,+beskonacno). Nije definisano koren iz -3 Ja sam razumeo da je postavka √(-3)2. Takodje nisi rekla da mora biti realni broj, Trojka je u pravu da postoji koren iz -3, samo nije realan broj Putujem ujutru na posao Sledeci je pod stresom
October 10, 20231 yr 3 hours ago, Sandradjer said: Domen realne korene funkcije je [0,+beskonacno). Nije definisano koren iz -3 aha, tako znači, onda je trojka (ha!) trenutno nisam uopšte pod stresom sledeći ima živce poput čeličnog stuba
October 10, 20231 yr Samo ću reći: lol Mada Sledeći dobro pegla situacije koje stresiraju druge u tom momentu
October 10, 20231 yr Pegla dobro kosulje, a situacije nikako Sledeci se jako uznemiri kad se sa nekim prepire i posle mu treba vremena da se sabere
October 10, 20231 yr Šta to znači, da ne ume da se svađa ili da je nepošten? umem da isvađam, itekako sledeći je imao strahove od nekih situacija ali ih više nema
October 11, 20231 yr 7 hours ago, Tpojka said: Objašnjava što mi je dala keca. Nisam ti dala keca . Imas samo domaci
October 11, 20231 yr 6 hours ago, Svemir Zeka said: Naduvao se ili napio? Nista, samo hoda po oblacima Sledeci misli da je @Shan Jan streber
October 11, 20231 yr 15 minutes ago, Sandradjer said: Nista, samo hoda po oblacima Sledeci misli da je @Shan Jan streber Naravno da jeste. Sledeci zeli jedno dugo miholjsko leto.