October 8, 20231 yr No sta, i volim ovo vreme, samo da nema kise Sledeci vise voli zapustene zgrade sa zelenim drvecem nego fensi zgrade okruzene betonom
October 8, 20231 yr Sledeci bi voleo da se vrati u proslost i prozivi opet jednu godinu svog zivota... koju?
October 8, 20231 yr Druga godina srednje, verovatno najludja u zivotu. Ahhh... miris nesputane slobode. isto
October 8, 20231 yr I vise od toga, pita se kako je leto brzo proslo Sledeci ima nagori mesec u godini
October 8, 20231 yr 7 hours ago, Sandradjer said: Zapustene sa zelenim drvecem Sledeci voli cvarke Obozavam cvarke one smedje sitne slane i pogacice sa cvarcima. Pade mi nesto na pamet, na italijanskom cvarci su ciccioli (ćićoli), a secate se Ćićoline - čvarčic? 25 minutes ago, Sandradjer said: Sledeci ima nagori mesec u godini Naprotiv, oktobar mi je super mesec, septembar mi je mucan jer kad se vratim sa odmora tesko mi da se vratim poslu i obavezama. Sledeci ima mostove ili protezu u ustima.
October 8, 20231 yr 25 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci ce za ovu NG obecati sebi da ce da...? Nista, necu da se izlazem pritisku 24 minutes ago, Serena said: Sledeci ima mostove ili protezu u ustima. Nema. Sledeci bi skocio ili je skakao padobranom
October 8, 20231 yr NE! Plasim se visine, meni tesko da gledam i sa tereceg sprata dole Sledeci bi voleo da nauci da upravlja cesnom, preleti dzunglu i sleti na usamljeno ostrvo (sto iako zvuci far fetched, nije nemoguce, ako prodate stan u BGu i ulozite par godina zivota u trening)