Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Da. Ceka bolje sutra Sledecem ovo jutro vec lici na jesen
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 No sta, i volim ovo vreme, samo da nema kise Sledeci vise voli zapustene zgrade sa zelenim drvecem nego fensi zgrade okruzene betonom
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Zapustene sa zelenim drvecem Sledeci voli cvarke 1
Svemir Zeka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Ih, obožavam Sledeći voli dobro napravljene pihtije.
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Sledeci bi voleo da se vrati u proslost i prozivi opet jednu godinu svog zivota... koju? 1
Svemir Zeka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Godinu pred rat u Bosni, da opet osetim miris kuće koje više nema Isto pitanje. 2
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Druga godina srednje, verovatno najludja u zivotu. Ahhh... miris nesputane slobode. isto
booyaka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 2012-tuSledeći se pita kako je moguće da je ovako brzo prošao ovaj vikend
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 I vise od toga, pita se kako je leto brzo proslo Sledeci ima nagori mesec u godini 1
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Nadam se da ne, dosta je bilo Sledeci ce za ovu NG obecati sebi da ce da...?
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 7 hours ago, Sandradjer said: Zapustene sa zelenim drvecem Sledeci voli cvarke Obozavam cvarke one smedje sitne slane i pogacice sa cvarcima. Pade mi nesto na pamet, na italijanskom cvarci su ciccioli (ćićoli), a secate se Ćićoline - čvarčic? 25 minutes ago, Sandradjer said: Sledeci ima nagori mesec u godini Naprotiv, oktobar mi je super mesec, septembar mi je mucan jer kad se vratim sa odmora tesko mi da se vratim poslu i obavezama. Sledeci ima mostove ili protezu u ustima.
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 25 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci ce za ovu NG obecati sebi da ce da...? Nista, necu da se izlazem pritisku 24 minutes ago, Serena said: Sledeci ima mostove ili protezu u ustima. Nema. Sledeci bi skocio ili je skakao padobranom
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 NE! Plasim se visine, meni tesko da gledam i sa tereceg sprata dole Sledeci bi voleo da nauci da upravlja cesnom, preleti dzunglu i sleti na usamljeno ostrvo (sto iako zvuci far fetched, nije nemoguce, ako prodate stan u BGu i ulozite par godina zivota u trening)
Recommended Posts