October 4, 20231 yr Ne, pretrpan sam Sledeci cesto nema dovoljno mentalne snage da tumaci postove koje Zeleni pise
October 4, 20231 yr 3 hours ago, Zeleni zub said: I ne samo to, koristim mržnju i zlobu drugih i transformišem je u unapređenje sebe, pa tako još više iznerviram mrzitelje, oni mi onda daju još više energije, to je jedan - perpetuum mobile. Novače Đokoviću, ti li si? @Shan Jan eto i to sam ti rešio Edited October 4, 20231 yr by ubibobi
October 4, 20231 yr 4 hours ago, Sandradjer said: Sledeci uci od drugih Quote Budala uči na greškama. A pametan na tudjim.
October 4, 20231 yr 40 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci cesto nema dovoljno mentalne snage da tumaci postove koje Zeleni pise Zeleni mozda ne zna da ima nas ovde koji smo landara pisore. Sledeci zna pravila ove igre Edited October 4, 20231 yr by Sandradjer
October 4, 20231 yr Just now, Sandradjer said: Zeleni mozda ne zna da ima nas ovde koji smo Nadal/Medvedev landara pisore
October 4, 20231 yr 14 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći ima nešto zeleno na sebi. Nema Sledeci nosi potkosulju
October 4, 20231 yr Ne vezujem se za predmete, samo za ziva bica (to me majka naucila i tako je) Sledeci ne voli da se svadja
October 4, 20231 yr 18 minutes ago, Sandradjer said: Nema Sledeci nosi potkosulju Potkosulja je put do zenskog srca, zapamti sta ti teta Jagoda kaze
October 4, 20231 yr 2 minutes ago, Sandradjer said: Ne vezujem se za predmete, samo za ziva bica (to me majka naucila i tako je) Sledeci ne voli da se svadja Ne voli, ako se ipak desi oseca se lose danima posle toga Sledeci ima visok pritisak