Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne, pretrpan sam Sledeci cesto nema dovoljno mentalne snage da tumaci postove koje Zeleni pise
ubibobi Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) 3 hours ago, Zeleni zub said: I ne samo to, koristim mržnju i zlobu drugih i transformišem je u unapređenje sebe, pa tako još više iznerviram mrzitelje, oni mi onda daju još više energije, to je jedan - perpetuum mobile. Novače Đokoviću, ti li si? @Shan Jan eto i to sam ti rešio Edited October 4, 2023 by ubibobi 1
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 4 hours ago, Sandradjer said: Sledeci uci od drugih Quote Budala uči na greškama. A pametan na tudjim.
ubibobi Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 8 minutes ago, Tpojka said: Još da pogodiš nešto o sledećem.
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) 40 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci cesto nema dovoljno mentalne snage da tumaci postove koje Zeleni pise Zeleni mozda ne zna da ima nas ovde koji smo landara pisore. Sledeci zna pravila ove igre Edited October 4, 2023 by Sandradjer
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Just now, Sandradjer said: Zeleni mozda ne zna da ima nas ovde koji smo Nadal/Medvedev landara pisore 1
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 14 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći ima nešto zeleno na sebi. Nema Sledeci nosi potkosulju
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Uglavnom ni ispod košulje. Sljedeći [zimi] nosi duge gaće.
Serena Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Ne Sledeci voli da voli Edited October 4, 2023 by Serena
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne vezujem se za predmete, samo za ziva bica (to me majka naucila i tako je) Sledeci ne voli da se svadja 1
Serena Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 18 minutes ago, Sandradjer said: Nema Sledeci nosi potkosulju Potkosulja je put do zenskog srca, zapamti sta ti teta Jagoda kaze 1 1 1
Serena Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Ne vezujem se za predmete, samo za ziva bica (to me majka naucila i tako je) Sledeci ne voli da se svadja Ne voli, ako se ipak desi oseca se lose danima posle toga Sledeci ima visok pritisak
Recommended Posts