Zeleni zub Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Napravio potpuno novu vrstu hrane, prilagođenu njenom specifičnom ukusu. Ali opet nam nije uspelo. Sledeći misli da je romantika prevaziđena iz razloga... (Navesti)
mlatko Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 32 minutes ago, Zeleni zub said: Napravio potpuno novu vrstu hrane, prilagođenu njenom specifičnom ukusu. Ali opet nam nije uspelo. Sledeći misli da je romantika prevaziđena iz razloga... (Navesti) Ne (nije) sledeći neće pogoditi ništa o meni jer nisam sledeći
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne bas. Vise volim spontano da kupim nesto. Sledeci bi ziveo u nekoj varijanti modernog harema 1
Zeleni zub Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Ne. Osim ako bi mi Tejlor Svift predložila da budem deo njenog, onda bih razmotrio. Sledeći ne voli da bude sam sa sobom na duži period. Edited October 4, 2023 by Zeleni zub
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Da, cesto osecam usamljenost Sledeci bi voleo da zivi ludji zivot al ga nesto sputava
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne, zelim miran zivot Sledeci da se ponovo rodi bi do danas radio isto sto je i radio?
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne bih zeleo ali mozda bih svejedno zbog svojih manjkavosti? Sledeci ima jednu veliku manu... koju?
Svemir Zeka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Trošenje sebe na beznačajne ljude, granice kurac Sledećem se sere od dokonih seratora
Svemir Zeka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) ... Edited October 4, 2023 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 6 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci ima jednu veliku manu... koju? Radim samo stvari u kojima sam dobra, kao neki strah od neuspeha da postoji 1 minute ago, Svemir Zeka said: Sledećem se sere od dokonih seratora Ne volim seratore, teski ljudi, smaraci Sledeci uci od drugih
Zeleni zub Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 I ne samo to, koristim mržnju i zlobu drugih i transformišem je u unapređenje sebe, pa tako još više iznerviram mrzitelje, oni mi onda daju još više energije, to je jedan - perpetuum mobile. Sledeći sanja da napusti moderan život.
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne, taman imam masinu za sudove Sledecem je dosadno da lezi ceo dan i suzbija nagon da ode do pijace makar
Recommended Posts