Zeleni zub Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: E strava. Postavi pitanje Sledeći navija da se snimi nastavak filma "Bad teacher".
ubibobi Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) 2 hours ago, Shan Jan said: Sledeci nikad nije razumeo sta u nauci sprecava vreme da ide unazad Verovatno je to ona teorija u nauci da svemir teži sve većem haosu i neuređenosti, pa vreme ne ide nazad jer bi pokvarilo dostignuti stepen entropije Sledeći ima neko drugo objašnjenje na istu temu? Ed: Hahhaha ne ide mi ovo nikako Edited October 3, 2023 by ubibobi
Shan Jan Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Sta vam nije jasno Prvo svemir ide kao vecoj uredjenosti prirodno, jedna od tajni je i kako se rasirio sa ne-jednakim raspodelom materije (mislim da se to objasnjava radjanjem materija-antimaterija parova blizu crnih rupa). Nigde nisam nasao teoriju o tecenju vremena u nazad a da nije sama sebi pucala u nogu a opet mi je cudno da je to jedina dimenzija kojom mozes ici u samo jednom pravcu. Cak i ja mogu da izgubim kilazu ako se potrudim 1
ubibobi Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 3 minutes ago, Zeleni zub said: Sledeći navija da se snimi nastavak filma "Bad teacher". Ne navijam Sledeći navija sat očekujući da će vreme nastaviti da ide unapred jer razume šta u nauci sprečava vreme da ide unazad 2
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 5 minutes ago, Zeleni zub said: Sledeći navija da se snimi nastavak filma "Bad teacher". Ne bas 4 minutes ago, ubibobi said: Verovatno je to ona teorija u nauci da svemir teži sve većem haosu i neuređenosti, pa vreme ne ide nazad jer bi pokvarilo dostignuti stepen entropije Sledeći ima neko drugo objašnjenje na istu temu? Ovo tvoje je savrseno Sledeci lezi u krevetu
Shan Jan Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Da, dok kao radim Sledeci je mnogo nervozan u poslednje vreme
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Bila, pocetkom septembra, sad vise ne Sledeci ne pamti kad je bio ovoliko lenj
Tpojka Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Ne pamtim. Sljedeći je danas im'o rutu kuća-pos'o-kuća.
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Nije, imao je rutu kuhinja, toalet, krevet Sledeci je dokon ceo dan
Serena Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 I limunom Sledeci zna da fuguje plocice (ako zna nek se javi na pp da se dogovorimo gde da dodje ) 2
Shan Jan Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Jbg pre ces da nadjes DevOpsa Sledeci bi se sutra odselio u..?
Zeleni zub Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Nigde. Tu sam gde sam sad najsrećniji. Sledeći bi voleo da je napisao pesmu... (navesti koju)
Shan Jan Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Ih pisao... a ako je pitanje cije bih voleo - pa Balasevic, verovatno "Drago mi je zbog mog starog" Sledeci je skoro iznenadio voljenu osobu romanticnim gestom... kojim?
Recommended Posts