Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Voli Sledeci zna sta je potencija tacke u odnosu na kruznicu
Mil@n Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Ne znam, ali znam šta je potencija Sledeći je bio loš iz Fizike i Hemije. 2
Filozof manijak Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) esid: netačno (odgovor Milanu) znam (odgovor sand rajderki) Sledeći ne zna koja je Fermaova poslednja teorema Edited October 3, 2023 by Filozof manijak
Shan Jan Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Naravno da zna Sledeci nikad nije razumeo sta u nauci sprecava vreme da ide unazad
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 13 minutes ago, Filozof manijak said: esid: netačno (odgovor Milanu) znam (odgovor sand rajderki) Sledeći ne zna koja je Fermaova poslednja teorema Ne zna poslednju ali zna Poslednju
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 5 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci nikad nije razumeo sta u nauci sprecava vreme da ide unazad Sta rece? 1
ubibobi Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 I? Šta ste se sad ućutali štreberi, može 1 pojašnjenje?
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 31 minutes ago, ubibobi said: I? Šta ste se sad ućutali štreberi, može 1 pojašnjenje? Za sta pojasnjenje?
ubibobi Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 3 minutes ago, Sandradjer said: Za sta pojasnjenje? Ma ništa, Shan Jan me nešto zbunjuje, odoh na Wikipediju, oprostite na upadu
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 1 minute ago, ubibobi said: Ma ništa, Shan Jan me nešto zbunjuje, odoh na Wikipediju, oprostite na upadu Mozes da se igras. Vrati se kad shanjan objasni sta je hteo da mudruje 1
Filozof manijak Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 17 minutes ago, ubibobi said: Ma ništa, Shan Jan me nešto zbunjuje, odoh na Wikipediju, oprostite na upadu Ja ne kapiram ni šta je vreme, a kamoli zašto ne teče unazad 1 1
Zeleni zub Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Verovatno je to ona teorija u nauci da svemir teži sve većem haosu i neuređenosti, pa vreme ne ide nazad jer bi pokvarilo dostignuti stepen entropije.
ubibobi Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) Čuvena ShanJanova teorija haosa i neuređenosti na topiku "pogodi nešto o sledećem" No vratimo se Edited October 3, 2023 by ubibobi
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 32 minutes ago, Zeleni zub said: Verovatno je to ona teorija u nauci da svemir teži sve većem haosu i neuređenosti, pa vreme ne ide nazad jer bi pokvarilo dostignuti stepen entropije. E strava. Postavi pitanje
Recommended Posts