September 16, 20231 yr Spoiler 28 minutes ago, Amelija said: sledeći je voleo da ide u školu Moralo se. Ne. Više me strah od ovih što voze auto dok pričaju u telefon. Sljedeći nema plejlistu na telefonu.
September 16, 20231 yr Nažalost, ko je čitao hate topic zna da mi je pukao ekran i to tačno na delu gde je baterija pa ne mogu da vidim te potvrdim... Sledeći ima iphone telefon i ne bi nikad koristio android.
September 16, 20231 yr Totalno indiferentan prema boji gadžeta, nije da ih imam nekol'ko. Nek' bude da. Sljedeći koristi tamnu pozadinu na kompjuteru/tabletu/telefonu.
September 17, 20231 yr Bože sačuvaj, možda nešto po kući samo.Sledeći razmišlja gde bi sledeće da putuje.
September 17, 20231 yr Znam gde putujem i jedva cekam Sledeci placa racun za komunalije pre 15og u mesecu zbog popusta
September 17, 20231 yr ne bi bilo loše da konačno civilizuje orman a da li će baš danas, hmmm sledeći najviše voli kad ima ljudi ali ne previše (na plaži, po gradu, na žurki, itd)
September 17, 20231 yr Tačno, mada volim i da idem na mesta na kojima inače ima puno ljudi u vreme kada ih nemaSledeći ima dnevne rituale