Shan Jan Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Nemam terasu Sledeci igra igrice na poslu i kuka kako mu je tesko
Svemir Zeka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 59 minutes ago, Amelija said: ponekad ne bar se nadam (čekam neke vesti, ali ne bi trebalo da bude fajta) sledeći voli da radi na terasi nije bio fajt, sve bilo ok. eto zašto nekad treba biti pojačano asterivan 1
Amelija Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 39 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci igra igrice se zeza po forumu na poslu i kuka kako mu je tesko sledeći zna šta je "asterivan" (uzgred, zar to nije "odlučan"? ili je to stručni termin?) 1
Shan Jan Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Znam al obrati se zeki za tacnu definiciju, nesto tipa "nase ne damo, tudje necemo" fazon Sledeci pije pivo na poslu
Tpojka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Ne pijem pivo radnim danima (do petka uveče, eventualno). Sljedeći radi drugu smjenu.
Shan Jan Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Ne niti cu ikad ako se ja pitam Sledeci ima artifakt sa drugog kontinenta u gajbi (koji?)
Svemir Zeka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 31 minutes ago, Amelija said: sledeći zna šta je "asterivan" (uzgred, zar to nije "odlučan"? ili je to stručni termin?) Pitaj @Filozof manijak, on taj termin bolje objašnjava
Amelija Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Pitaj @Filozof manijak, on taj termin bolje objašnjava bojim se manijaka ne, ali ozbiljno, zar nije to "odlučnost"? (jasno i glasno šta ti hoćeš, šta ti smeta, itd, ali bez vređanja, omalovažavanja, itd)
Amelija Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 3 minutes ago, Shan Jan said: Ne niti cu ikad ako se ja pitam Sledeci ima artifakt sa drugog kontinenta u gajbi (koji?) kvadratnu "činijicu-kutijicu" za sake iz Japana sledeći je bio na svim kontinentima (ne mora Antarktik) 1
Svemir Zeka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 2 minutes ago, Amelija said: bojim se manijaka ne, ali ozbiljno, zar nije to "odlučnost"? (jasno i glasno šta ti hoćeš, šta ti smeta, itd, ali bez vređanja, omalovažavanja, itd) Tako je otprilike, pisala sam na vocapu pre dva dana, probunari :P 1
Tpojka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Spoiler 6 minutes ago, Amelija said: bojim se manijaka ne, ali ozbiljno, zar nije to "odlučnost"? (jasno i glasno šta ti hoćeš, šta ti smeta, itd, ali bez vređanja, omalovažavanja, itd) Prihvatajuće, uporedjujuće, izlažuće uz očekivanost rezultata istog intenziteta/manira. 5 minutes ago, Amelija said: sledeći je bio na svim kontinentima (ne mora Antarktik) Ne, samo na jednom. Sljedeći jedva čeka da (opet) putuje vozom.
Milosh76 Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Da, sto bi znacilo da sam u inostranstvu Sledeci ce putovati vozom za nesto vise od nedelju dana (po mom kriterijumu)
Amelija Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 da! pogotovo noćnim sledeći najviše voli da putuje tako što sam vozi auto, čak i vrlo dugačke razdaljine
Amelija Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Just now, Milosh76 said: Sledeci ce putovati vozom za nesto vise od nedelju dana (po mom kriterijumu) tačno :-) (mada samo kratak put) 1
Tpojka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 54 minutes ago, Amelija said: sledeći najviše voli da putuje tako što sam vozi auto, čak i vrlo dugačke razdaljine Ne mora ni sam (a ono, bar najbezbjednije). Sljedeći zna autom da vozi dvoosovinsku prikolicu u rikverc.
Recommended Posts