Milosh76 Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Da u to ime ponovicu moje pitanje koje si preskocila Sledeci misli da Tpojka ne ume da pinuje topic i da zato to izbegava 1
Tpojka Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 1 minute ago, Milosh76 said: U 22h... nema sanse Sledeci misli da Tpojka ne ume da pinuje topic i da zato to izbegava Smišlja šta da odgovori na sličan zahtjev. Just now, Amelija said: da! i u to ime kreće ka frižideru sledeći jede breskve s ljuskom Ne. Sljedeći je bar jednom igr'o toponime™ na potforumu.
Amelija Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 jel to beše ono "bez slova A" itakoto? ako da -- tačno, ako ne -- netačno sledeći je bar malo živeo u gradu sa dva slova A
Tpojka Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Uopšte. Sljedeći se, kad mu je poslužioc ribe rek'o "Kovač", kulturno predstavio prezimenom. 2
Klara Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 (edited) Ubijate me pitanjima o hrani: svaki put pomislim da sam sita i onda počnem da se predomišljam čim vidim neko pitanje ovde. Volim sve paprikaše, samo nek je dobro začinjeno. Nou, volim ribu. Dimljeni šaran. (sad čujem onu ''Praćnuo se šarančić'', hahah) Neeee, hahah, nije mi se to dogodilo. Okej, odgovorila sam svima, mnogo ste brzi. Sledeći karakterom podseća na nekog od roditelja? Možda je ponosan na to? Ili bi hteo da bude drugačiji? Edited September 14, 2023 by Klara 1
Filozof manijak Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Ne, ja sam mešavina karaktera najgorih članova porodice s obe strane. Ne bih ja tu ništa menjao... Sledeći hrče
Filozof manijak Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Ne hrčem Sledeći ponekad priča sam sa sobom naglas
Tpojka Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Samo kad renoviram kupatilo. Sljedeći je mjesečar(io).
Shan Jan Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Joj jesam. I pricam u snu. Sledeci nemirno spava i cesto nesvesno krade prostor i pokrivac drugoj osobi
Svemir Zeka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Nisam, valjda jedino što nisam radila Sledeći danas očekuje fajt
Svemir Zeka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 9 hours ago, Klara said: Sledeći karakterom podseća na nekog od roditelja? Možda je ponosan na to? Ili bi hteo da bude drugačiji? Pa ne. Jesam bila do pre desetak godina na oboje, a sad baš i ne, tutorim ih kao decu, mislim i da sam mudrija, a bez sumnje daleko smirenija od njih. Ali to je rezultat samoopservacija, supervizije i psihoterapeutkinje....
Amelija Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 4 hours ago, Shan Jan said: Sledeci nemirno spava i cesto nesvesno krade prostor i pokrivac drugoj osobi ponekad 4 hours ago, Svemir Zeka said: Sledeći danas očekuje fajt ne bar se nadam (čekam neke vesti, ali ne bi trebalo da bude fajta) sledeći voli da radi na terasi
Recommended Posts