Milosh76 Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ne 😃 Sledeci je pojeo sendvic sa parizerom za dorucak
Sandradjer Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ne . Sledeci je gledao seriju Darelovi
Amelija Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 nisam (da li bi trebalo?) sledeći je gledao nemačku seriju Dark i sve mu je jasno
Sandradjer Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Nisam (da li bi trebalo?) Sledeci planira da se razleti danas (Serija je razbibriga - samohrana majka sa cetvoro dece na Krfu pre drigog svetskog rata, dinamicna, povrsna radnja. Nesto mi se bas dopala)
Tpojka Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Just now, Sandradjer said: Sledeci planira da se razleti danas Da. Prvo na stolici ovde a onda po gradu. Sljedeći se vozio k'o suvozač na motoru.
Mil@n Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Možda je ovo pitanje prilika za malu anegdotu, vozimo se tako burazer i ja na njegovoj vespi, ja "pozadi", prolazimo pored kafića koji drži zajednički prijatelj sa kojim se burazer često šali, i vidi ga i kaže "ćaooo Nešo, ćaoooooo", kao duhovit je, 2 sekunde kasnije - BAM - direktan udarac u kombi koji se uključio iz ulice levo, srećom, samo posekotina na kolenu i 3 cm šavova za uspomenu. Neša oplako, sve gledao iz prve ruke, sigurno bilo smešno. Sledeći je pao - ali dobro - sa bajsa.
Shan Jan Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ne Sledeci je radio nesto sto ga je stavilo u ozbiljnu opasnost (sta?)
Klara Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Uh, dosta toga. Ceo sat ribala kupatilo raznim hemijama, a nisam otvorila prozor. Skakala padobranom, pa se zagledala u pitaj boga šta i zaboravila da treba aktivirati padobran. Otimala ptice od mačke. Lagala saobraćajca da sam maloletna i da ne pričam srpski, a on nahvatao ozbiljnog prolaznika da mu prevodi moj nemušti francuski. xD Sledećem je baba isplela popke!
Shan Jan Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 1 minute ago, Klara said: Uh, dosta toga. Ceo sat ribala kupatilo raznim hemijama, a nisam otvorila prozor. Skakala padobranom, pa se zagledala u pitaj boga šta i zaboravila da treba aktivirati padobran. Otimala ptice od mačke. Lagala saobraćajca da sam maloletna i da ne pričam srpski, a on nahvatao ozbiljnog prolaznika da mu prevodi moj nemušti francuski. xD Sledećem je baba isplela popke! Neko jeste, al bio sam premali da se setim ko. Sledeci voli vise da jede meso nego slatko
Klara Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Srećom, sledeći put ću da skačem tek kad se budem reinkarnirala u mačku. : D Teško pitanje. Ipak meso. Sledeći kao đak nije voleo da bude redar, ali je obožavao da bude dežurni.
Milosh76 Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) Nisam voleo nikad te skolske duznosti Sledeci koristi bluetooth kad razgovara telefonom u kolima Edited September 13, 2023 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 da, od kada je deo opreme sledeći kad ga zovu priča preko “poslužavnika” tj spikerfona
Tpojka Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ne. Sljedeći je gubio njuh za vrijeme korone.
Amelija Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) gubio je njuh (i ukus) nekoliko puta ali zbog gripova, sinuzitisa, angina i sličnih sranja sledeći (još) nije imao koronu Edited September 13, 2023 by Amelija
Shan Jan Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Imao Sledeci bi voleo da ima stalno nedostatak apetita kao sto je slucaj kad si bolestan
Recommended Posts