September 12, 20231 yr Ranije sam voleo, sad me smaraju. Jedino da neko preporuči nešto baš heavy, ali da ima nekog smisla film. Sledeći je bio u Berlinu i svideo mu se.
September 12, 20231 yr Da, u Egiptu, prljav je i pun istorije sto je super Sledeci je bio u bioskopu u poslednjih mesec dana i gledao... (Koji film?) Edited September 12, 20231 yr by Milosh76
September 12, 20231 yr Ni obicne ni neobicne ukuse piva Kad sam bila u srednjov vodili nas u neku firmu gde se pravi jecmeni slad za pivare, uzasan miris A posle su nas jedan vikend mucili u hmeljari, brali smo sisarke sa nekih lijana. Kako tek to smrdi, a prsti ulepljeni i crni kao da si zelene orahe cistio. Sledeci ne voli da cita dugacke postove (kao ovaj moj)
September 12, 20231 yr Da. Sledeći zna ko je bio ministar prosvete u vreme osnivanja Narodnog muzeja u Beogradu.
September 12, 20231 yr "Daco care, ne daj pare" nas nikad nije udostojio prisustva. Sledeci zna ime ministra Prosvete iz Vlade Srbije kad je premijer bio Zoran Djindjic
September 12, 20231 yr Minimum! Al kakve sam sreće, čim sam to rekao, sutra će me udariti aVtobus. Sledeći se zdravo hrani.
September 13, 20231 yr Nekog ko se tako zove? Ne. Sljedeći se tačno sjeća kako je izgledala Sue Elen u Dinastiji.