Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 naravno sledećeg nervira želatin u džemu-marmeladi (tj, možda se u tome krije i tačna definicija razlike između džema i marmelade koju nikada nisam potpuno shvatila) 1
Klara Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Da, ja ne volim strukturu marmelade. Mislim da je razlika i u načinu spremanja, ne? Sledeći voli ukus klakera. I neka preporuči onaj koji pije. : D
Filozof manijak Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 tačno, preporučam guaranu (basic, zelenu) kao utlimativni klaker! sledeći ne zna šta je salep
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 zbilja ne zna (a ne zna ni šta je klaker) sledeći zna šta je anlaser 1
Filozof manijak Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 znam sledeći ne zna čemu služi karburator
Klara Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 6 minutes ago, Amelija said: (a ne zna ni šta je klaker) Klaker, boza i kabeza, tri omiljene reči jedne moje bake. : D Klaker je gazirano piće sa raznim aromama (kruška, višnja, jagoda), nekad se prodavalo u starim poslastičarnicama. Valjda ga još uvek proizvodi niški Benni i Club Klaker. 16 minutes ago, Filozof manijak said: sledeći ne zna čemu služi karburator Znam! Sledeći nakon buđenja mora da bude malo sam i u tišini pre nego što zađe među ljude. 1
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 + da popije bar jednu poštenu kafu sledeći više voli kiselu vodu nego običnu (kraher = klaker? ) 1
Svemir Zeka Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Салеп је чај који се пије у Турској и на блиском истоку. Није бап чај, него нешто, али се води као чај 1
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 13 minutes ago, Serena said: Ne Sledeci zna srpski izraz za kuglager ladno ne znam sledeći zna da nije pravilno kuršlus nego kurcšlus
Shan Jan Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Zna pa opet kaze kurslus Sledeci je kao mali mesao slova u recima (tipa arhitetka i aerordom)
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 nije, ali je bio uveren da je reč "bulkan" pa se silno iznenadio kad je po knjigama video "vulkan" (btw moj jedan klinac kad je bio mali je govorio sucen, jakan, blacon na španskom (umesto. blanco), itd -- iz nekog razloga nije smelo "n" da ide uz suglasnik) sledećeg nervira kad neko kaže "maJca" umesto "maJIca"
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Just now, Amelija said: nije*, ali je bio uveren da je reč "bulkan" pa se silno iznenadio kad je po knjigama video "vulkan" *laže, bilo je "Duvan" umesto "Dunav" Just now, Amelija said: (btw moj jedan klinac kad je bio mali je govorio sucen, jakan, blacon na španskom (umesto. blanco), itd -- iz nekog razloga nije smelo "n" da ide uz suglasnik) sledećeg nervira kad neko kaže "maJca" umesto "maJIca"
Shan Jan Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Ne smeta, i sam koristim reci kao trinest umesto trinaest Sledeci ne voli horore jer se lako plasi ili ga smaraju
Recommended Posts