September 5, 20231 yr muzika da, PPP da, mala pauza od posla, ali ne pevuši ništa (ni dobro ni dosadno) sledećem se desilo da prvo mrzi neku pesmu a posle je zavoli
September 5, 20231 yr Mislim da da al' trenutno ne mogu da se sjetim koja je bila u pitanju. Sljedeći ima pjesmu for all circumstances (prva na pameti).
September 5, 20231 yr joj jesam sela u nešto kao dete (možda baš to) i nije mi bilo lepo, a posle opet u nešto pre par godina i opet mi nije bilo lepo za mene su maksimum maksimuma oni vozići (ali oni za decu, ne oni prebrzi i prestrmi ) sledeći nije kao ja (tj. uživa u raznim opakim zezalicama na vašarima)
September 5, 20231 yr Jedino oni automobilcici koji se sudaraju, ostatak sam se aktivirao tek kao uja kad sam vodio sestrice Sledeci je nekad bio na stocnoj pijaci
September 5, 20231 yr Bila sam kao dete, sa dedom, pa sam ušla u onu zatvorenu vagu, da me izmere zajedno sa jednim prasetom Deda posle toga više nije smeo da me vodi sa sobom, hahah Sledeći ume da igra pikado!
September 5, 20231 yr Ne, ali povremeno pohvali gosn fikusa kad prodje pored njega Sledeci ima komsiju koji svoju cerku zove babadevojka
September 5, 20231 yr Može biti, stvarno ne znam. Sljedeći ima majicu na kojoj piše Full Stack Bećar.