Amelija Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 muzika da, PPP da, mala pauza od posla, ali ne pevuši ništa (ni dobro ni dosadno) sledećem se desilo da prvo mrzi neku pesmu a posle je zavoli
Tpojka Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Mislim da da al' trenutno ne mogu da se sjetim koja je bila u pitanju. Sljedeći ima pjesmu for all circumstances (prva na pameti).
Klara Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Da! Sledeći je barem jednom kao dete seo u onu džinovsku balerinu na vašaru? 1 1
Amelija Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 joj jesam sela u nešto kao dete (možda baš to) i nije mi bilo lepo, a posle opet u nešto pre par godina i opet mi nije bilo lepo za mene su maksimum maksimuma oni vozići (ali oni za decu, ne oni prebrzi i prestrmi ) sledeći nije kao ja (tj. uživa u raznim opakim zezalicama na vašarima) 1
Shan Jan Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Jedino oni automobilcici koji se sudaraju, ostatak sam se aktivirao tek kao uja kad sam vodio sestrice Sledeci je nekad bio na stocnoj pijaci
Klara Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Bila sam kao dete, sa dedom, pa sam ušla u onu zatvorenu vagu, da me izmere zajedno sa jednim prasetom Deda posle toga više nije smeo da me vodi sa sobom, hahah Sledeći ume da igra pikado! 1
Shan Jan Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Umem da gubim u pikadu Sledeci ima biljku u domu koja je visa od njega/nje
Klara Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Nemam. Sledeći svojim biljkama ili ljubimcima pušta muziku.
Shan Jan Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ne, ali povremeno pohvali gosn fikusa kad prodje pored njega Sledeci ima komsiju koji svoju cerku zove babadevojka 1
Tpojka Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Može biti, stvarno ne znam. Sljedeći ima majicu na kojoj piše Full Stack Bećar.
Mil@n Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Imam, i to u tri boje. Sledeći je spavao po podne.
Tpojka Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Skoro nikad to ne radim. Sljedećem se (bar jednom) probušila guma na biciklu.
Tpojka Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Tu je to. Što se mene tiče, stigla. Sljedeći kupuje narezan hljeb.
Milosh76 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Tacno, posebno za przenice Sledeci posipa cimetom domacu kafu kad je skuva. 1
Recommended Posts