August 24, 20231 yr 10 minutes ago, Tpojka said: Vlastitoj Svaka cast! Ja sam sinoc jedva zaspala od muzike koja se orila iz satora na obali Tamisa. Spoiler Ne citam telegraf, samo sam trazila informaciju o dogadjaju https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3736617-ceca-pevala-na-romskoj-svadbi-u-pancevu-ovoliku-tortu-u-zivotu-niste-videli 10 minutes ago, Tpojka said: 10 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći je im'o najavu nestanka struje al' mu zaobišlo stranu u ulici. Nije Sledeci voli da ide na svadbe Edited August 24, 20231 yr by Serena
August 24, 20231 yr Ok su. Draga i ja svako okupljanje ispred hrama/crkve/restorana u gradu komentarišemo sa "Ehehehe, nemaju pojma kol'ko se zajebaše. " Sljedećem će pauza na poslu.
August 24, 20231 yr Vjerovatno duže nego što pitanje smatra. Sljedeći nije nikad jeo ušećerenu jabuku.
August 24, 20231 yr nekad davno nešto pomalo mada ni onda kako treba sledeći je napisao bar jednu priču
August 24, 20231 yr ima u planu komponovanje (još) nečega, ali mnogo manje ambicioznog + tačno (bolje peva nego što svira) sledeći je odsekao oko 5cm kose i ništa se ne primećuje a život je lakši Edited August 24, 20231 yr by Amelija