August 16, 20231 yr Trenutno ne, ali desava se Sledeci se cudi sta sve ljudi mogu da istetoviraju na sopstvenom telu
August 16, 20231 yr 3 minutes ago, Sandradjer said: Trenutno ne, ali desava se Sledeci se cudi sta sve ljudi mogu da istetoviraju na sopstvenom telu Čudim se da tetoviraju bilo šta, telo mi je nekako neprocenjivo da se sa bilo čime šara, ali ko voli nek izvoli. Sledećeg lože istetotivane ženske.
August 17, 20231 yr 4 hours ago, Tpojka said: Sad ću da ga naguglam. Sljedeći ima pivo u frižideru već devet mjeseci. Porodiće se uskoro
August 17, 20231 yr 1 hour ago, Mil@n said: Sledećeg lože istetotivane ženske. Pa ne baš. Sledeći bi istetovirao nešto sitno i skriveno, ali ga mrzi da se bavi time.
August 17, 20231 yr Ne. Al ako jednom istetoviram nešto, to će biti ovo: Sledeći ne spava iako bi voleo da spava, ali ga muči nesanica...
August 17, 20231 yr ne spavam jer ne ne želim da spavam Žao mi je što mi trećina života prođe u kuntanju. sledeći je uspeo da ne spava 48h i više
August 17, 20231 yr Teško, jer nije radio. Sledeći misli da je pogrešno reći iskulirati se, i da je dovoljno iskulirati, jer što bi kulirali sami sebe.
August 17, 20231 yr koga drugog da kuliras kad si sam na forumu sledeci se peo na planinu preko 2000m
August 17, 20231 yr Hm... ne. Iskulirati se i iskulirati ne znace isto. Prvo je produzena radnja dok je drugo radnja koja se brzo zavrsava. Nesto sa gramatikom jezika, ne razumem se, ja sam glupi matematicar. Sledeci je krizirao dok nije bilo foruma.
August 17, 20231 yr Ne zna sta znaci Nije bilo foruma Sledeci ce da proseta do kraja dana radije nego da se proseta do kraja dana Edited August 17, 20231 yr by Sandradjer
August 21, 20231 yr vrlo filozofski jedno od ta dva moram uraditi do kraja dana inače ću biti neopevana lijenština sledećem je danas prvi radni dan nakon odmora i ne radi mu se ič
August 21, 20231 yr Ne radi mi se ich iako se odmor zavrsio pre 10 dana Sledeci je imao nekog cudnog kucnog ljubimca. Kog?