August 11, 20231 yr Seta mi se jako ali ne po gradu. Sledeci se ne razume u papirologiju i boji se salterusa
August 11, 20231 yr 3 minutes ago, Serena said: boji se salterusa Ne. Sljedećem je žao što polako završava sezona najplićih čarapa.
August 11, 20231 yr potpuno netačno, obožavam što uskoro počinje sezona najlonki i samodržećih sledeći je foot fetishista
August 11, 20231 yr (u rudniku se nosi šlem ) Ne sad, ali za sat i po bih zaspao kao Rip van vinkle Sledeći misli az sebe da je fizički ružan/ružna
August 11, 20231 yr Sad me prošlo. Na'vataće me večeras u 8, sigurno. Naravno da ne. Sljedeći je bio Indijanac u indijancima/kaubojCima.
August 11, 20231 yr 19 minutes ago, Tpojka said: Sad me prošlo. Na'vataće me večeras u 8, sigurno. Naravno da ne. Sljedeći je bio Indijanac u indijancima/kaubojCima. Naravno. Sledeci voli da jede smokve (ono voce shto je nekad raslo u Srbiji)
August 11, 20231 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: nemam pojma oko hororskopa bliskih osoba Trebalo je da odgovori neko ko ima
August 11, 20231 yr 8 minutes ago, Tpojka said: Gdje nalazite ovo sve Sljedećem se jede pekmez od šljiva. Uh shto je moja svekrva napravila detetu. /otimam detetu od usta kad ne gleda/ Sledeci voli lepo da se oblachi