August 10, 20231 yr Mislim da taj nikad nisam jeo osim ako mi nije podvaljen nekako u nečemu. Sljedeći kad želi da ozbiljno istestira poslastičarnicu i sladoled u istoj, naruči čokoladu jer smatra da samo preko sladoleda od čokolade može da uporedi kvalitet (ako mu se ne testira, uzme i neki drugi okus).
August 10, 20231 yr Ok, to može. Rek'o nije znoj... Sljedeći od muzike u zadnje vrijeme sluša obrade i instrumentale.
August 10, 20231 yr Nije a razmišlj'o je prije pola sata kako bi bilo divno ustati u 05:30 odmoran/naspavan. Sljedećem je telefon namješten na mute u 22:45.
August 10, 20231 yr Ne razumem mjutovanje telefona, šta ako ste nekom hitno potrebni noću, a vas boli kurac
August 10, 20231 yr 15 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći je jah'o konja. Tačno. Sledeći voli kinesku hranu.
August 10, 20231 yr Spoiler 21 minutes ago, Nikodije said: Ne razumem mjutovanje telefona, šta ako ste nekom hitno potrebni noću, a vas boli kurac U pola noći ne mogu pomoći kvalitetnije od 92/93/94, svi koje znam znaju to. Ne pretjerano. Sljedeći ima ideju šta za ručak.