August 10, 20231 yr Parkir'o jesenas/zimus na rezervisano mjesto ispred Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti kad sam iš'o u Skadarliju (ako se računa). Sljedeći nije bio kod doktora minimum godinu dana.
August 10, 20231 yr Istina. Sledeći misli da nije u redu da administracija premešta pitanja odavde po forumu kako im nadođe.
August 10, 20231 yr da je srece da ugase ceo ovaj topik sledeci ima na lageru film koji je skinuo 2013, ali ga jos nije pogledao i verovatno nikad nece
August 10, 20231 yr netačno, moj desktop je slika mojih misli, totalni prenatrpani haos sledeći je isključio screensaver na kompu (i fonu)
August 10, 20231 yr Nije Sledeci bi rado odgovorio na neka od prethidnih pitanja al mu proso red. Edited August 10, 20231 yr by Serena
August 10, 20231 yr netačno, uvek sam živahan ćetvrtkom veče pred petak sledeći je konačno doćekao svoj red
August 10, 20231 yr Da. Sledeći bi voleo da zna koji je kriterrijum za ovaj topik kak obi izbegao da mu administracija (tj administrator trojka, hm, provokativan nick!) prebacuje postove po forumu...
August 10, 20231 yr 1 minute ago, Mil@n said: Sledeći je probao analni seks. Just now, Midgeta said: Haahahhaahahahahahahaah kakve pasivno agresivne razmene
August 10, 20231 yr 42 minutes ago, Mil@n said: Da. Sledećem je smešno što mi je neko obrisao poruku "sledeći je probao analni seks" Da Bokte jebo kakav forum. Da, jesam i super je Sledeći