Mel Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 4 minutes ago, Shan Jan said: Wrong! Sledeci je pobeogao u svoju bransu da ne bi radio sa ljudima i opet mu se ljudi useravaju u zivot. ha ha ha. bukvalno. (Doduse imala sam poslova koji su ovo omogucavali tako da nije kompletan fejl). Sledeci se raduje novom danu. 1 Link to comment
duda Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 ne, uopšte, no generalno ne volim veću skupinu ljudi osim kada su istomišljenici (na protestu recimo ) sledeći danas mora da kuva a mrzi ga Link to comment
Shan Jan Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Nisam je razvio ni tokom korone Sledeci je tek dosao sa odmora a vec planira sledeca dva Link to comment
duda Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 jebote, koje je ovo uletanje prvo uleti mel sa odgovorom na neko prethodno pitanje, onda uledi šanjan Link to comment
Filozof manijak Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 jok, nisam ni išao na ovogodišnji go, a neći ići ni narednih par meseci sigurno sledećem je posao pravi odmor Link to comment
duda Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 nije ajmo opet ono moje sledeći danas mora da kuva a mrzi ga Link to comment
Filozof manijak Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 kuvaću danas za kera kojeg sam dobio na čuvanje, sa posebnim zadovoljstvom a ja ću jesti suvu 'ranu Sledeći ne zna šta se slavi 6.avgusta Link to comment
Shan Jan Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Naravno da ne znam Sledeci zna kad je Dan Republike Link to comment
Filozof manijak Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 koje republike? Ima ih više Link to comment
Milosh76 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Nisam je razvio ni tokom korone Sledeci je tek dosao sa odmora a vec planira sledeca dva Posto je haos na temi 😃 odgovaram sta mi je volja 😃 Daaaa... Mada sam jos na odmoru, imam u planu septembar (ne znam gde) i u januaru Barselona za rodjendan(skoro sigurno) 😃 Sledeci se izgubio u pitanjima i odgovorima 1 Link to comment
shimpu Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 On 25. 11. 2015. at 14:14, Krošek said: sledeći ima klempave uši (odgovor: tačno/netačno) Netacno Sledeci je nosio simod patike u osnovnoj skoli Link to comment
Filozof manijak Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 tačno sledeći prezire Nike air max zbog statusa devedesetih Link to comment
arheolog1981 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 26 minutes ago, Milosh76 said: Posto je haos na temi 😃 odgovaram sta mi je volja 😃 Daaaa... Mada sam jos na odmoru, imam u planu septembar (ne znam gde) i u januaru Barselona za rodjendan(skoro sigurno) 😃 Sledeci se izgubio u pitanjima i odgovorima Great minds think alike... septembar Nica a nakon toga Barselona što pre, daleko je januar Nastavite 1 2 Link to comment
Sandradjer Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 3 hours ago, Filozof manijak said: tačno sledeći prezire Nike air max zbog statusa devedesetih Ne, ravnodusan je Sledeci ima belu guzicu a tamna ledja Link to comment
arheolog1981 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Si Sledeći je ravnomerno pocrnio posvuda 1 Link to comment
Recommended Posts