duda Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Nikad igrala odbojku na plaži, samo u dvorani. Sledeći će danas na protest. Link to comment
Shan Jan Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Au znala si da cu ja da se javim priznaj Verovatno ne, dolazi mi tetka iz Kanade. Sledecem smetaju mala deca koja se deru u javnom prostoru. 1 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Neeeeee, obozavan Sledeci misli da je vazniji njegov mir nego decja buka 1 Link to comment
Milosh76 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ne smeta mi decija buka, a jos sam "mlad" da mi treba mir 😁 Sledeci zna licno bar jednog SNS bota sa spiska koji je objavljen na tviteru Link to comment
Svemir Zeka Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Nisam čitala spisak Sledeći će da jede roštilj za ručak Link to comment
Sandradjer Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Nece, stedi se za veceru, gala veceru Sledeci bi rado dremnuo popodne Link to comment
Shan Jan Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Samo kada radim Sledecem se ide u grcki restoran Link to comment
Sandradjer Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Ne znam gde je gecki restoran Sledci misli da je @Shan Janjuce jeo u grckom restoranu Link to comment
Shan Jan Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Sta misli, prisustvovao dogadjaju! Superukusna klopa na grcki fazon. Cene ok za BG. Samo su mogle biti malo vece porcije Eve ga: https://www.instagram.com/mezebyelliniko.beograd/?hl=en Sledeci lako izgori na suncu 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Ne gorim, ali se cuvam maksimalno. Najdosadnija moguca stvar to mazanje zastitnim faktorima Sledeci voli da spava na plazi (u hladu naravno) Link to comment
booyaka Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Ne spavam, ali volim da se izležavam ispod suncobrana, barem dok se ne osušim a onda opet u vodu. [emoji1787]Sledeći voli letnja jutra. Link to comment
Sandradjer Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Na moru posebno. Ta jutra obozavam. Plaza, bonaca, plivanje Sledeci voli nocno kupanje na moru 1 Link to comment
Filozof manijak Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 jes pa da me izede ajkula sledeći mrzi leto i prezire letovanje Link to comment
Svemir Zeka Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Bože sačuvaj, najlepši deo godine. Sledeći jedva čeka da se bućne Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 bućno se, i opet će ako bog da sreće sledeći doručkuje u žarkovu kad krene na more 2 Link to comment
Recommended Posts