July 8, 20231 yr Au znala si da cu ja da se javim priznaj Verovatno ne, dolazi mi tetka iz Kanade. Sledecem smetaju mala deca koja se deru u javnom prostoru.
July 8, 20231 yr Ne smeta mi decija buka, a jos sam "mlad" da mi treba mir 😁 Sledeci zna licno bar jednog SNS bota sa spiska koji je objavljen na tviteru
July 9, 20231 yr Ne znam gde je gecki restoran Sledci misli da je @Shan Janjuce jeo u grckom restoranu
July 9, 20231 yr Sta misli, prisustvovao dogadjaju! Superukusna klopa na grcki fazon. Cene ok za BG. Samo su mogle biti malo vece porcije Eve ga: https://www.instagram.com/mezebyelliniko.beograd/?hl=en Sledeci lako izgori na suncu
July 9, 20231 yr Ne gorim, ali se cuvam maksimalno. Najdosadnija moguca stvar to mazanje zastitnim faktorima Sledeci voli da spava na plazi (u hladu naravno)
July 9, 20231 yr Ne spavam, ali volim da se izležavam ispod suncobrana, barem dok se ne osušim a onda opet u vodu. [emoji1787]Sledeći voli letnja jutra.
July 9, 20231 yr Na moru posebno. Ta jutra obozavam. Plaza, bonaca, plivanje Sledeci voli nocno kupanje na moru