July 6, 20231 yr Zair je DR Kongo. Ako kojim cudom prezivis a i dalje zeljis da umres, svrati i do Centralnoafricke republike, to ce srediti stvari. Sledeci nikad nije bio u Novom Svetu i nema neku zelju da ide tamo.
July 6, 20231 yr Bila sam u severnoj, a nisam u juznoj i imam zelju da idem tamo. Sledeci nikad ne bi isao u UAE
July 6, 20231 yr Ide mi se u Etiopiju. Lepi su mi ljudi tamo i mislim da im je hrana odlicna. Privlaci me Sledeci zna da jase
July 6, 20231 yr Mogu nesto da napisem u javascriptu, pythonu i c#-u i nije voljan da uci Sledeci zna dokaz da je koren iz dva iracionalan broj
July 6, 20231 yr znam, al nisam srećan zbog toga sledeći zna prvih 12 cifara broja Pi iza decimalnog zareza
July 6, 20231 yr ako se dobro sećam od nekog persijskog srednjovekovnog matematičara sledeći je više volo algebru od geometrije u školi
July 6, 20231 yr Bolje znao algebru al u geometriji bas uzivao. Inace bravo za znanje, ja sam radio na faksu rad o njemu, ima knjigu gde je pola teorija a pola praksa iz vremena kalifata, gde se praksa uglavnom svodi na raspodelu imovine medju zenama, konkubinama i potomcima kad capi neki bogatiji arapin: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Compendious_Book_on_Calculation_by_Completion_and_Balancing Sledeci je obozavao da radi u MATLABu
July 6, 20231 yr Po kuci uvek, napolju nikad. Traume iz detinjstva kad su me terali da hodam po plazi da bih ispravio tabane Sledeci vise voli stenovite uvale vise od pescanih plaza