July 5, 20231 yr Bukvalno mi isti q jer i jedne i druge jedem jednom po desetljeću. Sledeći živi u zgradi i nema pritiska leti za tuš do 21 i jače
July 5, 20231 yr Nase zgrade su pravili praaavi komunisti 60tih kako treba pa pritiska ima koliko oces Sledeci spuca skoro svo slobodno vreme na youtube
July 6, 20231 yr nisam blesav da odgovorim, pa da me Lanča proganja po forumu Sledeći obožava da se sunča i ruinira svoju kožu
July 6, 20231 yr Nekad bilo, kad sam bila lepa i mlada. Sledeci zali sto nije ulozio u klimu na vreme.
July 6, 20231 yr Imam plavu kosicu kao bred pit pa mogu i ahil da budem Sledeci voli Rim vise od Pariza
July 6, 20231 yr U Parizu nisam bio u Rimu jesam, Rim obožavam, nešto mi se čini da će Rim ostati no. 1 čak i kad odem u Pariz, mnogo istorije, a to mi je jako bitno kod gradova. Sledeći nikad nije bio u Africi. (shan jan preskoči pitanje)
July 6, 20231 yr Nisam, ali bih otišla u Kongo, onu republiku ili već Kad sam bila mala, trebalo je da idemo s ćaletom u Zair na privremeni život, a te zemlje više nema Sledeći planira selo