June 29, 20231 yr 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Hihi, hoće Sledeći bolje da se drogira i pije no što jede, manja bi šteta bila Ne bi bila manja, sk'pa je i droga. Sledeci je dezorijentisan.
June 29, 20231 yr Vise u haosu, mora neko i da radi u ovoj zemlji Sledeci je izostrio uvo da izoluje glasove sa sastanaka na kom se nalazi da mu ne smetaju dok radi drugi posao
June 29, 20231 yr Strucnjak sam za to jer su moji sastanci uglavnom prazne price. Sledeci je kupio kremice za suncanje
June 29, 20231 yr Imam ih od prošle godine, a gledala jesam marmeladu Sledeći uči svoje roditelje životnoj mudrosti
June 29, 20231 yr Ne ali ih zato ucim osnovama modernih tehnologija Sledeci jedva ceka da se docepa kuce da se odmori
June 29, 20231 yr Kod kuće sam, al se ne nakanjujem raditi što mi je činiti Sledeći razvija psihopatologiju beskonačne lenjosti za kućne poslove
June 29, 20231 yr Nema sta da se razvija, vec sam dostigao master level Sledeci voli da cacka po kuci, menja stvari, glumi majstora i ako nume i tako to.
June 29, 20231 yr 20 minutes ago, Shan Jan said: Nema sta da se razvija, vec sam dostigao master level Sledeci voli da cacka po kuci, menja stvari, glumi majstora i ako nume i tako to. Nevah. Sledeci zeli da proputuje malo.
June 30, 20231 yr Ako je to kontra od ustao na levu nogu ta sam Sledeci ce bas da skrati kosu da se odmori preko leta