June 28, 20231 yr Kapira, da bi im doslo iz dupeta u glavu 😂 Sledeci se zblane kad vidi skakacicu u dalj kako dupetom zaranja u pesak a od gacica ni traga
June 28, 20231 yr Mene više brine što ne vidim ni dupe da je ostalo u pesku Sledeći bi paradirao gol svuda samo kad ga ne bi kaznili izbacivanjem s posla, hospitalizacijom etc.
June 28, 20231 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said: Mene više brine što ne vidim ni dupe da je ostalo u pesku Sledeći bi paradirao gol svuda samo kad ga ne bi kaznili izbacivanjem s posla, hospitalizacijom etc. Trenutno ne, al kad opet skinem par kg... Sledeci zivi pola u realnosti a pola u svetu mashte.
June 28, 20231 yr odnos je više 4/5 : 1/5 u korist mašte Sledeći je bio loš u pisanju sastava iz srpskohrvatskog jezika u osnovnoj školi.
June 28, 20231 yr 1 minute ago, Serena said: Ta sam a tek analize pesama Sledeci bi voleo zmiju za kucnog ljubimca. Boze sakloni. Sledeci je upravo zavrsio posla a za sutra planirao relaxaciju.
June 28, 20231 yr Nista od relaksacije do subote, posla uvek ko na montaznoj traci. Sledeci bi voleo da nauci kineski.
June 28, 20231 yr Joj to sam bas hteo... dok nisam saznao koliko je jebeno tesko Sledeci bi radije bio glup i zgodan nego pametan i ruzan
June 28, 20231 yr Neka treća kombinacija, pustite mašti na volju [emoji23]Sledeći nije upoznao mnogo osoba sa F dijagnozom.
June 28, 20231 yr Nikada mi niko nije rekao, a uopste ne razmisljam o tome. Jednom sam pomislila, nisam pitala, neki bivsi, ali je to kratko trajalo, bilo je totalno no love sa moje strane pa se to brzo zavrsilo. Sledeci ce sutra da se uhvati krpe i ciscenja