June 26, 20231 yr 7 minutes ago, Shan Jan said: Sta je to olovka? Sledeci mrzi radni ponedeljak posle odmora Kog odmora? Sledeci treba da dize guzu sa posla...
June 26, 20231 yr Digla, mada na jedvite jade Sledeći treba da šljaka otkuće, ali radije bira da gleda serije, koje inače nikad ne gleda.
June 26, 20231 yr Ne radim od kuce ovih dana Sledeci ide sutra na sluzbeni put na koji mu se bas i ne ide.
June 26, 20231 yr Ne idem, ne radim kao i danas što nisam Sledeći se naslađuje kvarno kada drugi rade dok on planduje
June 26, 20231 yr Nikad se ne naslađujem tuđim mukama, čak ni na raspustu Sledeći ima osećanje krivice zbog nekoga
June 26, 20231 yr Hm... imam vise osecaj razocarenja sto sam konstantno podlegao osecaju krivice koji su mi drugi nabijali. Zivite zivot i ne dozvolite hejterima da vam se mesaju u njega! Sledeci je nekad popio prepodne.
June 26, 20231 yr Nemam, a da imam ne bih smela da je izbacim jer se bojim buba i bubetina. Sledeceg komarci obozavaju.
June 28, 20231 yr 13 hours ago, Shan Jan said: I wish Sledeci jedva ceka da krene nova sezona basket i fudbal takmicenja. Kao sto cekam lanjski sneg Sledeci voli da pliva go, bez gaca i potencijalno sisobrana
June 28, 20231 yr Voli ali ne upraznjava. Sledeci se uverio da parce hleba uvek pada na namazanu stranu.