Shan Jan Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Djavolski mi se spava uvek Sledeci zeli da se druzi i luduje ali ga mrzi
Amelija Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 nikad me ne mrzi sledeći ne voli da ostaje na žurkama duže od 2-3 noću
Amelija Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 voli sve žurke sledećem nije problem da ode na žurku/event gde skoro nikog ne poznaje 1
Mel Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Da, ne nesto dugu ali dugu. sledeci je u horoskopu pod ribe, devica, vaga.
Amelija Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 voli u mašini (gde nađe baš ono što mi je najdosadniji kućni posao ) sledeći voli da pere prozore
Amelija Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 voli, ali još više voli da pravi torte i kolače za sledećeg postoji bar jedno X koje voli da jede kao takvo ali ne voli ništa od/sa X (npr voli kokos kao takav ali ne voli jela od kokosa/sa kokosom)
Mel Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) hm obrnuto, volim sve od mleka sem samog mleka koje mrzim. Sirevi pavlake kiselo kuvana jela... sve ostalo obozavam Sledeci ide negde za prvomajske praznike Edited April 28, 2023 by Mel
Shan Jan Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Malo krstarenje po Baltiku Sledeci rostilja za 1. maj
Duhovnost, ljubav i med Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) Нећу, јер радим за први мај, а роштиљање ми је јако стран концепт и када сам слободан, не волим да одем у шуму да бих упалио ватру и пекао месо, нема ми то баш никакву драж, а генерално је и штетно, један мањи ветрић може неконтролисано да рашири ту ватру свуда редом и то нико не може да заустави. (Иако роштиљско месо сматрам укусном храном, није са те стране одбојно) Следећи... Зна лепо да пева. Edited April 28, 2023 by Duhovnost, ljubav i med
booyaka Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Ne, ali bih voleo da lepo pevam. S druge strane, nisam potpuno nemuzikalan, imam osećaj za ritam i harmoniju.Sledeći/a voli male pse?
Duhovnost, ljubav i med Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Средње псе. Велики пси су ми превелика одговорност, плашим се да некога нехотице не повреде. А скроз мали пси ми немају архетипску улогу, да заштите, одбране, уплаше душманина. Зато су ми средњи пси права мера. Следећи.... Слуша неки чудан алтернативни музички правац.
Recommended Posts