February 7, 20232 yr 1 hour ago, Amelija said: volim, što ne bih volela sledeći voli da nosi odeću jarkih boja Samo ponesto, generalno ne. Sledeci se unapred raduje veceri.
February 7, 20232 yr Ne kol'ko sam radostan poslije večere Sljedeći zna koji će naredni film da gleda
February 7, 20232 yr sta cemo sad ubacujem se volim oba Tolstoj ili Dostojevski Edited February 7, 20232 yr by Sara
February 7, 20232 yr Just now, Amelija said: da (mada moram još da vežbam) skejt, bre, uleteše kojekavi u međuvremenu ok plivam ali daleko od odličnog (a kraul mi je prebedan) Dostojevski Just now, Amelija said: Just now, Amelija said: sledeći voli zalazak sunca ali ne i izlazak
February 7, 20232 yr Just now, Amelija said: skejt, bre, uleteše kojekavi u međuvremenu ok plivam ali daleko od odličnog (a kraul mi je prebedan) Dostojevski urgh sledeći ne razume zašto se ljudi pale na Viber
February 7, 20232 yr Nisam siguran da mi je jasno kako to izgleda mada ga svakodnevno koristim Sljedeći nije popio drugu kafu
February 7, 20232 yr popila upravo i treću (i poslednju) sledeći voli crni čaj s mlekom (ja sam misilla da je totalna glupost ali su uspeli Irci da me pokvare... )