January 25, 20232 yr Jeo susene crve, idu dobro uz pivo Sledeci se kljuka nekim napitkom svaki dan (cime?)
January 26, 20232 yr Tako je, ali cu ispuniti sebi zelju da za rodjendan odem na moreSledeci ne voli podvarak
January 27, 20232 yr Zavisi koje koljeno me vise boli. Sledeci planira napokon zurku koju nikako da ubode mjesecima, godinama..
January 27, 20232 yr Tu i tamo volim da ubodem...neplanirano Sledeći bi da malo uspori ali mu okolnosti ne dozvoljavaju...
January 27, 20232 yr Upravo suprotno, previse sam se umirio i pokusavam da se razmrdam na svim poljima Sledeci ce gledati derbi danas
January 29, 20232 yr Budim se rano ali ne zbog jutarnje tišine, iako je volim. Sledeći ne voli nedelju.
January 29, 20232 yr Teško pitanje! Volim je zbog okupljanja porodice, mrzim je zbog blizine ponedeljka. Sledeći danas ide negde na ručak?
January 29, 20232 yr Ne ide, ide kod sebe na ručak Sledeći prokrastinira u haosu stvari u kući, jer je suviše lenj da pospremi
January 29, 20232 yr Ja to radim upravo, cak nisam vise ni kuci, da ne padnem u iskusenje da nesto raspremam Sledeci bi rado ukinuo ponedeljak ili petak kao radni dan