December 23, 20222 yr Da, ćale, ali ranije dok je još radio kao geolog Sledeći lošije piše latinicu od ćirilice
December 23, 20222 yr Ne, podjednako ružno pišem oba pisma Sledeći se prezire letnje vrućine i ljudske mravinjake na moru
December 23, 20222 yr More i leto ftw Sledeći ispunjava sva čula pored kaminske vatre (ok sem dodira )
December 23, 20222 yr 39 minutes ago, Profesionalac said: More i leto ftw Sledeći ispunjava sva čula pored kaminske vatre (ok sem dodira ) Nemam kaminsku vatru ali mogu ovako napamet da potvrdim da se slazem! Sledeci je gladan kao vuk.
December 23, 20222 yr Nisam jer me želudac zaboleo nenadano Sledeći kad čuje reč "vaške" kreće da se češe
December 23, 20222 yr u beogradu? ni u ludilu. vozim jer ne mogu da se cimam i gubim vreme po autobusima. sledeći ima poslovne sastanke do kraja sledeće nedelje.
December 23, 20222 yr Kakvo skijanje, eventualno da se sankam. Sledeci je zavistan od neke hrane/pica a da nije alkohol
December 23, 20222 yr Najbliže tome je odnos prema slatkišima,.. mada uspevam da smanjujem inose u nekim periodima kada osetim da treba Sledeći je duže od 5 godina kod istog poslodavca
December 23, 20222 yr Ne, samo 3, al sto se mene tice mogao bih ovako do penzije. Sledeci je adrenalin junky
December 23, 20222 yr 9 minutes ago, Shan Jan said: Ne, samo 3, al sto se mene tice mogao bih ovako do penzije. Sledeci je adrenalin junky Suprotno od toga. Sledeci je peder hrvoje.
December 23, 20222 yr ne. verovatno bi bila vegan da me ne mrzi da se bakćem sa spremanjem hrane. sledeći ne jede med.