December 21, 20222 yr Zivio u Africi par godina, neko ponovo seljenje tek ako budem imao decu Sledeci vise voli rad u kancu od rada kuci
December 21, 20222 yr Taj sam, mada mislim da je idealan neki mix 70%-30% Sledeći ima sopstvenu kancelariju
December 21, 20222 yr I da i ne. Autoritet zasnovan na vikanju i praznoslovlju prezirem. Autoritet zasnovan na znanju postujem. Sledeci ima veliku biblioteku
December 21, 20222 yr Не. Нисам стипса, али сам штедљив лик Следећи воли ракију више од осталих алкохолних пића
December 21, 20222 yr 1 minute ago, Eladan said: Не. Нисам стипса, али сам штедљив лик Следећи воли ракију више од осталих алкохолних пића Ne, nikako. Sledeceg ne zanima politika i glavna zelja mu je Grcka na leto za odmor.
December 21, 20222 yr Pun pogodak! Ja sam jednostavan covek - vesti aut, grcka ostrva in Sledeci uvek putuje na razlicita mesta
December 21, 20222 yr Uvek! Nema dva puta na isto dok ne obiđem ceo svet. Sledeći je bio na 3 kontinenta.
December 21, 20222 yr Ako racunas Evropu, da... Azija (Tuska more), Afrika (2 puta u Egiptu) Sledeci obozava jafa keks
December 22, 20222 yr kako kad. trenutno nemam volje da bilo šta kupujem. sledeći je više racionalna nego emotivna osoba.
December 22, 20222 yr 17 minutes ago, beta kentauri said: sledeći je više racionalna nego emotivna osoba. Vecinom jeste Sledeci se jedva probudio jutros i pita se kada ce kraj zime.
December 22, 20222 yr Sve tacno🙂, jedva cekam prolece sledeci bi voleo da ode na put u svemir, kad bi imao mogucnosti