December 17, 20222 yr Pa, da, da mi neko nudi taj izbor Sledeći bi išao radije da vudu Maču Pikču nego Bali
December 17, 20222 yr Plašila sam se Janie's got a gun, kao evo i žene ubijaju, dakle.... Sledeći je čekao 7 da gleda Dial MTV (ili pola 8)
December 19, 20222 yr nije, ali jeste ponekad gledao MTV i snimao spotove sve do rane zore... sledeći ne ume da (ljudski) pliva kraul
December 20, 20222 yr ne slavim sv.nikolasa a i ne idem u goste. nešto nisam ljubitelj slavske hrane i estetike. sledeći ovih dana teško uspeva da se fokusira na posao i to mu baš prija
December 20, 20222 yr Tako je. Dosao mi je blizak drugar posle dugo vremena u BG pa se moralo ispostovati. Posle ovih nekoliko dana, ne osecam se spremnim za put u Marakes sutra. Sledeci misli da je portugalski jezik jedan od najlepsih.
December 20, 20222 yr Njah, Francuski >>> Portugalski Sledeci ne pusi cigarete ali ponekad uzme tompus
December 20, 20222 yr Nikad! Dobijem ospice kad mi je neko posalje. Ili me nazovi ili ukratko napisi sta zelis. Sledeci je rastao pokraj Dunava... mahao divnim belim ladjama
December 21, 20222 yr rasla na brdu sa pogledom na savu. sledeći je veoma izbirljiv kada su u pitanju olovke kojima piše.
December 21, 20222 yr Nah, shvatio sam da mi je ozbiljno zakržljala veština pisanja olovkom.To me baš iznerviraloSledeći, zna da igra šah