Mil@n Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Pa sad, odličan, ne bih rekao, ali prva dva su bila sasvim ok za početak Sledeći više voli da kuva za druge no za sebe.
Jumanji Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Mjahh comme ci-comme ca, ne bih bas rekla, ali opet zavisi, ja volim da kuvam za druge, uzivam u tome, ali i za sebe... no nek bude netacno Sledeci ume da napravi bar jednu tortu, pravu naravno, ne one plazme i sl zajebancije.
Milosh76 Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Naprotiv, ali se kontrolisem Sledeci nije bio nigde za praznike van svog grada
Filozof manijak Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Tačno, viša sila umešala prste. Sledeći je spojio neradne dane
Tihajeza Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 I tačno i netačno. Na bolovanju sam od godinu dana, spojila sam i radne i neradne dane, sveeeee. Sledeći je već uradio jutarnju gimnastiku.
jms_uk Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Samo minimalnuSledeci ne ide na glasanje danasSent from my iTelephone using Tapatalk
beta Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 koliko mi je poznato ovde danas nema glasanja, tako da ne. sledeći planira da veći deo dana provede napolju.
Milosh76 Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Ne, posto imam neku jurnjavu, a i vreme je bljakSledeci je sredio bicikl posle zimske pauze I spreman je za voznju
Mil@n Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Moram samo da ispričam anegdotu™, pročitam pitanje "Sledeći je već uradio jutarnju gimnastiku" a odgovor "samo minimalnu" čitam "samo intimnu" Da, kanjon reke Crnice. Sledeći nekako oseća u vazduhu da će ovaj tmuran dan biti nekako usran... 2
bosque Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 e moguce je da cemo ici na plazu ! sledeci bi svom detetu dao neko vrlo neuobicajeno ime
Lena Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 5 hours ago, bosque said: sledeci bi svom detetu dao neko vrlo neuobicajeno ime Pa da me posle proklinje... Nisam ja tu za preterivanje, zavisi kakvo je ime. Sledeći voli svoje ime.
Krošek Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 tacno sledeci je trebalo da ima neko retko ili malo neobicno ime ali su se roditelji predomislili ili su se nesto desilo pa ima vise uobicajeno ime 1
Recommended Posts