April 15, 20214 yr Pa sad, odličan, ne bih rekao, ali prva dva su bila sasvim ok za početak Sledeći više voli da kuva za druge no za sebe.
April 15, 20214 yr Mjahh comme ci-comme ca, ne bih bas rekla, ali opet zavisi, ja volim da kuvam za druge, uzivam u tome, ali i za sebe... no nek bude netacno Sledeci ume da napravi bar jednu tortu, pravu naravno, ne one plazme i sl zajebancije.
May 6, 20214 yr I tačno i netačno. Na bolovanju sam od godinu dana, spojila sam i radne i neradne dane, sveeeee. Sledeći je već uradio jutarnju gimnastiku.
May 6, 20214 yr koliko mi je poznato ovde danas nema glasanja, tako da ne. sledeći planira da veći deo dana provede napolju.
May 6, 20214 yr Ne, posto imam neku jurnjavu, a i vreme je bljakSledeci je sredio bicikl posle zimske pauze I spreman je za voznju
May 6, 20214 yr Moram samo da ispričam anegdotu™, pročitam pitanje "Sledeći je već uradio jutarnju gimnastiku" a odgovor "samo minimalnu" čitam "samo intimnu" Da, kanjon reke Crnice. Sledeći nekako oseća u vazduhu da će ovaj tmuran dan biti nekako usran...
May 6, 20214 yr e moguce je da cemo ici na plazu ! sledeci bi svom detetu dao neko vrlo neuobicajeno ime
May 6, 20214 yr 5 hours ago, bosque said: sledeci bi svom detetu dao neko vrlo neuobicajeno ime Pa da me posle proklinje... Nisam ja tu za preterivanje, zavisi kakvo je ime. Sledeći voli svoje ime.
May 6, 20214 yr Author tacno sledeci je trebalo da ima neko retko ili malo neobicno ime ali su se roditelji predomislili ili su se nesto desilo pa ima vise uobicajeno ime