September 2, 20204 yr Zelena salata, mladi luk, avokado, masl ulje, balzamiko sirće, krupno mlevena so i krupno mleveni biber, iseckani orasi - tim redom dodavano. Sledeći kaže da će primiti vakcinu protiv kovida ali zapravo se malo plaši vakcine.
September 3, 20204 yr Netačno, strah od virusa je kudikamo jači. Sledeći bi pre odabrao Kanadu nego USA za život (kad bi se hipotetički našao u dilemi)
September 7, 20204 yr c. čikago, njujork, pitsburg, sijetl. jesam li srbin il nisam, kakva kanada... sledeći je ljubitelj stivena kinga.
September 7, 20204 yr Kajsiju pre rucka u restoranu... da! Sledeci je za vreme korone bio na rodjendanu/svadbi/krstenju
September 7, 20204 yr Nisam, a bio pozvan na jedno krštenje. Sledeći ove godine nije išao na letovanje.
September 7, 20204 yr Na moru sam bio u februaru, pipno sam more. Na letovanju sam bio po Srbiji, ako se to racuna. Sledeci je u poslednjih 6 meseci bio van zemlje u kojoj zivi
September 7, 20204 yr Provela jedan vikend u Sarajevu, to mi je bilo sve što sam mrdnula van Srbije. Sledeći mora da produži pasoš...
September 8, 20204 yr Svejedno mi je Sledeci ce napraviti selfi sa Stefanom Nemanjom kad ga budu montirali