July 13, 20195 yr ne, ali zato da idem sa mora...sledeci kad se mora ide sa moraInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 14, 20195 yr ne. ali povremeno razmatram opciju:) ne znam, trenutno me je strah od te vrste odgovornosti.. a imala sam jednom divno, mada nevaljalo kuce <3 sledeci je vrtlar Edited July 14, 20195 yr by roksi
July 23, 20195 yr Kad se setim namazem seSledeci drzi noz u levoj ruci kada nesto sece, a hleb maze kada je noz u desnoj ruci
July 23, 20195 yr Nož uvijek u ispravnoj ruci. [emoji4]Sljedeći kad hoda s nožem uvijek drži oštricu iza sebe.
August 3, 20195 yr Uvek. Narocito, ako ga moram dati nekome Sledeci je desnjak, a kuca poruke na mobilnom i drzi mobilni dok prica levom
August 3, 20195 yr Uff ovde ima vise pretpostavki, desna mi je dominantna, ali podjeenako fizikalisem i levom, dok pricam drzim fon levom, ali kuckam sa obe istovremeno [emoji4]Sledeci jedvaaaaa ceka odmor i ne zna gde ce tacno, jos uvek.
August 3, 20195 yr Bio na moru, imam planove za septembar. TACNO, jedva cekamSledeci nema pvc prozore
August 3, 20195 yr Nemam, sta ce mi?sledeci bi vidis mogao da ugradi pvc prozore roditelju/imaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk