hoffnung Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 dok nisam poceo da razmisljam mogao sam da napisem samo 'da!' nego.. to i ja isto sa morskim jezom, ali sam ja bio manji, i kada sam stao petom na njega, nosio sam nogu kod keve, i stavio joj u krilo, a ona je to iglom vadila. super tretman. odn. secam ga se u fazonu: "kako je to meni bilo strava!" sledeci/ca pije vodu iz case gutljaj po gutljaj, a ne onako 'sve odjednom'.
roksi Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 mislim da ce ipak zavisiti od toga koliko budem zedna:) sledeci je introvertan.
Filozof manijak Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 u suštini jesam, osim kad sam pod dejstvom Sledeći je kolerik
hoffnung Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 da trenutno. pijem pivo sa limunom - lasko i sve je potaman. pije pivo sa limunom iako nije korona i tako ta piva koja idu sa limunom? [kada je leto]
Milosh76 Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Ne pijem piva sa raznim u kusima Sledeci ima suncane naocari sa dioptrijom
Mil@n Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Nemam ali moram pod hitno da nabavim neke dobre cvike za sunce, al mi malo koje stoje, pa će to da bude zajeban task. Sledeći igra counter strike.
Bujodrag Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Jok. Imam mrežice na prozorima. Nisam video komarca godinama. A i kad sam ih vidjao, nisu me mnogo jeli. Sledeći ima želju da javno kaže nešto što smatra značajnim.
Giggsy Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 (edited) Hm, dobro pitanje, ali ne,ne bih nikad Sledeci clan je alergican na nesto Edit; Ja na jagode Edited June 13, 2019 by Giggsy
Filozof manijak Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 Jašta, na grinje i memlu. Sledeći pati od arahnofobije
Giggsy Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 Ne, ali od miseva bezim. Sledeci clan mesa slatko i slano kad jede, ali ne u jelima tipa pizza sa ananasom, nego - pojedem cokoladu, pa cu slano, pa uzmem jaffu
Tpojka Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 Ne.Sljedeći će mi reći kako se zove bojazan od propadanja kroz otvore (i.e. izbjegavajući hodanje preko šahtova, rešetki...).
Recommended Posts