beta Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 tačno, imam masterkard a imam i granicu tj ograničenje lično definisano. sledeći ovih dana ima kratak fitilj.
Milosh76 Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Ne vise nego obicno Sledeci planira uskoro da gleda john wick chapter 3 - parabellum
Jumanji Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 NopeSledeca videla haljinu danas koja joj se dopala, odnosno sledeci video cicu u haljini, pa ne zna sta je bolje...
roksi Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) aha... mada imam masterkard. opet odgovaram van ritma. na vec odgovoreno mlatkovo pitanje. netacno sledeci sporo uci Edited June 9, 2019 by roksi
Giggsy Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) Jok, vrlo brzo. Sledeci je za vikend dobio opekotine od sunca Edited June 9, 2019 by Giggsy
beta Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 ne, bela sam ko krem sir. sledećeg su komarci masakrirali.
jms_uk Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Nisu, ovde ih nema (a nisu ni oni u BG proslog vikenda/ponedeljka).Sledeci se slaze da je promenom ambalaze Smokija promenjen (malo) i ukus. Sent from my iTelephone using Tapatalk
hoffnung Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 kada sam ga poslenji put jeo, isti je. nisam ga jeo mozda mesec dana. da li se u medjuvremenu nesto promenilo - ne znam. meni su smoki i jafa keks uvek isti, a gomila drugih stvari se potpuno promenila. sledeci/ca uvek ima problem da isece nokte na nogama, nikako da nadje dobru pozu.
Giggsy Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Tu. Nema vece torture kada je odrzavanje higijene u pitanju Sledeci clan je jeo jaja za dorucak
Filozof manijak Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Možda pre nedelju dana. Jutros mi je doručak misteriozno izmakao... Sledeći noćas nije mogao zaspati zbog vrućine.
roksi Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 ma gde! spavalo se u kombinaciji jorgan + cebe = i bilo je bozanstveno toplo! sledeci se slaze sa marvinom: only love can conquer hate
Milosh76 Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Dobar komarac je mrtav komarac Sledeci je imao trn u peti tj petni trn
Bujodrag Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Ne ali sam jednom na moretu tokom noćnog kupanja stao na sirotog ježa i imao preko trideset trnova(bodlji?) u stopalu. Većinu sam izvadio iglom sutra - super zabava uz vutru i alkohol i dobro društvo - ali desetak je ostalo pa su ispali sami tokom sledećih nedelju dve. Izgleda da im se nisam svideo Sledeći je trenutno zadovoljan sobom.
Recommended Posts