May 28, 20195 yr Duva onako i padala je kisa i sad je suncanoSledeci vise voli Vrnjci od Knjaz Milos kisele vode
May 28, 20195 yr Ziva istina (odg za Vrnjci) Nije dovoljno Sledeci odlucio da veceras nalakira nokte (ili proneni boju/lak), odnosno da se obrije napokon
May 28, 20195 yr jok, ništa od toga (obrijao se juče, a nokte odavno pojeo ) Sledeći pati od prokrastinacije
May 28, 20195 yr Netačno, inviato dal mio kompjutore laptopelo utilizzando Chromamamija. Sledećem je krajnje vreme da poseti frizera.
May 28, 20195 yr Ma jok. Kad paljenjem pljuge počnem da palim i brkove, to mi j signal da treba da se obrijem. I onda obično odem u frizeraj da mi obriju lobanju. Radio sam to i sam ali je lakše kad to rade drugi. Mašinica masira lobanju. Sledeći je gladan.
May 28, 20195 yr NetacnoSledecem se nekad desilo da mu se parcence pecenja zaglavi izmedju zuba i da ga probudi zubobolja
May 28, 20195 yr Oh, redovno. Ali pobedjujem je ignorisanjem jer mi nije problem da ne spavam noć ili dve. Mada.....haludža od nespavanja je skroz žestoka i zabavna. neki znaju Sledeći je gladan i želi ovčetinu. Njam Edited May 28, 20195 yr by Bujodrag
May 28, 20195 yr miloš je bio brži. Dakle 1 minute ago, Milosh76 said: Netacno Sledecem se nekad desilo da mu se parcence pecenja zaglavi izmedju zuba i da ga probudi zubobolja
May 28, 20195 yr hajde, ja ću. Nije nikad, mislim. Zubobolja svako ne ali mislim da je ono soktanje i siskanje da se izvuče zaglavljeni komad nečega skroz zabavno. Sledeći misli da je vreme da napravi neku klopu i obždere se. Ja ću to svakako učiniti jer mi je moderna tehnologija omogućila da kupim toster za sitan novac.
June 5, 20195 yr klopa se krcka, samo sto nije, prava prolecna: pohovane tikve, dimla krumpir. sopskaja + zelena [mozda ljuta] sirova papricica. sledeci/ca puni usta sa pivom i ne guta odmah, nego sa zadrskom.
June 5, 20195 yr Nesledeci ima masterkard (i samo nebo mu je granica)Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk