February 25, 20196 yr 8 hours ago, Meazza said: Ovo onaj Rossov iz Prijatelja? izguglala sam, taj rosov je capuchin manki iz centralne amerike a macaca je indonezanin (bali). ali dosta lice:) 8 hours ago, Meazza said: Sledeci voli kitsch. buduci da i kic moze da se deli na dobar i los: da. sledeci voli da kampuje.
March 14, 20196 yr ZNA ko prava!! I vlaskoo znam [emoji41]Preduhitrio si me [emoji57] Ne volem, ali ne volim ni da sam u zapecku. Sledeci razmislja/ima u planu da posadi cvece/biljcice na terasi/u dvoristu?
March 14, 20196 yr Author netačno, prestao sam da gledam filmove u većem broju jer mi ne drže pažnju kao ranije i desi se da zaspim sledeci je navučen na neku video-igru (uklj. i igre na telefonu)
March 14, 20196 yr tacno, bomber friends na teflonusledeci ne voli tehnologijuInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
March 16, 20196 yr ne. ne plasim se smrti, sto je verovatno u korenu hipohondrije. sledeci spava bez jastuka Edited March 16, 20196 yr by roksi
March 16, 20196 yr Neki put mi prijaSledecem varira pritisak ovih danaSent from my SNE-LX1 using Tapatalk