November 19, 20186 yr njet2 (to je komad odeće koji ne bih obukao ni pod pretnjom smrtne kazne) Sledeći voli zimu
November 20, 20186 yr Ne volim zimuSledeci je kasnio sa nekim zivotnim odlukama bar godinu dana (svadba, nastavak skolovanja, skuplja putovanja...)
November 20, 20186 yr Manje vise u vezi svega Sledeci misli da niko na ovoj temi nece ponoviti bolji tajming objave posta od Milosha 11:11:11
November 22, 20186 yr pijem kafu, donekle ususkana - sve razvlacim a ceka me megagigaintenzivno popodne. sledeceg bole butke od vezbanja.
November 22, 20186 yr Tacno. Svaki pocetak je tezak. Sledecem se jutros nije ustajalo iz kreveta. Edited November 22, 20186 yr by triple_nippled
November 23, 20186 yr jutros jeste (al to samo zato što sam u krevetu provela 3.5 dana). sledeći kasni u banku.
November 24, 20186 yr Jok. Banka mi je ulaz pored mog. A i retko odlazim tamo. Sledeći, kao i ja, još uvek vari lepe utiske s jučerašnje svirke a mamurluk leči novim turama piva.
December 7, 20186 yr (portable ssd je prenosni hard, samo sto je ssd. SSD je hard disk za komp/laptop mnogo brzi od klasicnog hard diska)Ne, pobegao sam sa posla na vremeSledeci je zadovoljan kako mu/joj je protekla 2018
December 8, 20186 yr uh, ma kakvi. jebena godina. al kad bolje razmislim moglo je i mnogo gore. tako da... alter-ego sledecem je talicni tom
December 8, 20186 yr ahahahahaha, ne. ali sam pasionirano skipljala (i) njegove stripove kao dete sledeći mašta o praznom bureku.