mlatko Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Da. Ne znam ni koju, ali cekam.Sledeca je.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Bujodrag Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 To uopšte nije loša ideja. Baš se ložim. Brijem lobanju povremeno, Brijao sam medjunožje ranije redovno ali sad nema vajde. Pa, možda brijanje nogu bude zabavno. Naravno, svi, računajuči i mene, znamo da je to samo jalovi pokušaj da se pobegne od stvarnosti. Ali. Što da ne? Sledeći je pijan.
roksi Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 nope, ni priblizno. nazalost. sledeci je bolji u skoku u dalj, nego u skoku u vis.
Mil@n Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Činjenica, svojevremeno sam na faksu postavio jedan od najboljih rezultata ikada, i to na difu, ne npr na pravnom gde i nema nekih skakača Sledeći je odustao od fakulteta.
beta Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 njet mada sam u jednom trenutku bila u dilemu da li je to što studiram za mene. sada posle toliko godina mogu da kažem da je bio dobar izbor. volim svoju struku. sledeći radi ono za šta se školovao.
mlatko Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ne, i nije mi zao.Sledeci bi voleo da radi ono za sta se skolovao.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ne, ovako sam zadovoljan Sledeći radi.
slepa živana Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 radili mi na grobu dabogda sledeći za vikend ide na selo
roksi Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 prosao vikend al ne odoh. a bilo bi lepo. jedino me jebe alergija na polen pa moram da cekam leto and beyond. a prolece je pakao. sledeci poseduje kaktus.
peralozac Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Posedujem, bio bi red da ga zalijem ove godine. Sledeći voli njoke.
Filozof manijak Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Danas nije, za divno čudo...gremlini entropije danas su uzeli slobodno. Sledećem je život u haosu.
beta Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 ne, haos me zamara. sledeći danas nema ništa za ručak.
Milosh76 Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Netacno Sledeci je "prelezao grip/prehladu na nogama"
Recommended Posts