November 1, 20186 yr Da. Ne znam ni koju, ali cekam.Sledeca je.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 2, 20186 yr To uopšte nije loša ideja. Baš se ložim. Brijem lobanju povremeno, Brijao sam medjunožje ranije redovno ali sad nema vajde. Pa, možda brijanje nogu bude zabavno. Naravno, svi, računajuči i mene, znamo da je to samo jalovi pokušaj da se pobegne od stvarnosti. Ali. Što da ne? Sledeći je pijan.
November 2, 20186 yr nope, ni priblizno. nazalost. sledeci je bolji u skoku u dalj, nego u skoku u vis.
November 2, 20186 yr Činjenica, svojevremeno sam na faksu postavio jedan od najboljih rezultata ikada, i to na difu, ne npr na pravnom gde i nema nekih skakača Sledeći je odustao od fakulteta.
November 2, 20186 yr njet mada sam u jednom trenutku bila u dilemu da li je to što studiram za mene. sada posle toliko godina mogu da kažem da je bio dobar izbor. volim svoju struku. sledeći radi ono za šta se školovao.
November 2, 20186 yr Ne, i nije mi zao.Sledeci bi voleo da radi ono za sta se skolovao.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 4, 20186 yr prosao vikend al ne odoh. a bilo bi lepo. jedino me jebe alergija na polen pa moram da cekam leto and beyond. a prolece je pakao. sledeci poseduje kaktus.
November 4, 20186 yr Danas nije, za divno čudo...gremlini entropije danas su uzeli slobodno. Sledećem je život u haosu.