October 8, 20186 yr Author tacno. sledeci se u bitnoj meri vise slaze sa benatarom nego sto se ne slaze
October 17, 20186 yr ne sledeci ne podnosi podzemne garaze i prolaze edit; nisam ja, tastatura je Edited October 17, 20186 yr by Sara
October 18, 20186 yr Nikad ne došla da bog da. Čak ću sam da pobijem i sve parazite™ koje ubija zima. Sledeći se opasno nije naspavao sinoć
October 25, 20186 yr nope, zavrsavam drugu i onda pokret! bice dug dan (a i noc) sledeci danas ima vremena na pretek pa ce da lakira nokte.
October 25, 20186 yr Jok. Jednom sam tražio od jedne kratkotrajne devojke da mi izlakira nokte na nogama a ona se šokirala pa raskinula. Ili sam pomešao neki naduvani trip. Ne znam, sad mi se ta scena mota po glavi ali nemam baš uvek poverenja u sopstveno sećanje. Sledeći je napravio, kao ja sada, odličan ručak/večeru, i sad kad mu stoji pored nosa i širi mirise, gubi apetit i pomišlja da bi bolje bilo da spava. Ne mora se baš svaki dan jesti.
October 25, 20186 yr Netacno, juce sam jeo maminu sarmu od prosle godineSledecem je dosao neki bliski rodjak iz inostranstva