August 30, 20186 yr Ne maltretiram, samo ne dozvoljavam. Al imam dve terase sa lepim pogledom pa mogu da puše sa stilom™. Sledeći pije energetska pića.
August 30, 20186 yr 2 hours ago, Mil@n said: Pa.. Lepša polovina ne može da bdue pušač. Barem ne u kući i da ja ikad osetim. Offtopic Kakav si ti onda jbt bubnjar? Daj onaj Mapeks doboš nekom siročetu a ti nastavi da tražiš nepušačice.
August 30, 20186 yr Doboš je udomljen, samo ne siročetu Inače, Marko Đorđević, verujem da znaš ko je, na klinikama zabranjuje pušenje i striktno zahteva da niko ne puši. Tako da eto, ja sam bubnjar ko Marko Đorđević @Filozof manijak Da. Sledeći svra neki instrument.
September 1, 20186 yr ne. ako ne računamo zalazak sunca iza brda i... well, celu plažu ljudi koja to gleda... sa sledećeg se cedi voda...
September 1, 20186 yr Netačno. A nije da ti trenutno ne zavidim na toj plaži.... Sledeći je zatrpan poslom.
September 1, 20186 yr Prvo sam procitao " o promeni pola" , uglavnom u oba slucaja je netacno Sledeci je sluzio vojsku civilno