May 6, 20187 yr Tacno.(i) sledeci je u procesu gledanja 10ak serijaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 6, 20187 yr Netačno, jedva se i sa ovom jednom izborio Sledeći može da čita tri knjige istovremeno
May 6, 20187 yr Tako je, otvorim sve tri, pa po red, dva iz svake. "Sve srecne porodice lice jedna na drugu, svaka nesrecna porodica nesrecna je na svoj nacin" "Pripitomljavajuci psa jos u prastara vremena, covek je kod njega zapazio neke prirodne instinkte, koje je poceo da neguje" Usred mora svetli grad Usred grada svitac sija Hocu li otici i kad? Ili cu svetlom sijati i ja? Sledeci drzi, poseduje, jednu svinjiTM
May 6, 20187 yr njet (ako je svinji ono na sta mislim, tj. svinja vulgaris) sledeci ima rodbinu na selu Edited May 6, 20187 yr by SundayMorning
May 7, 20187 yr Jeo sam Gelato Sledeci je jeo gelato I posle toga nijedan sladoled nije dovoljno dobar
May 7, 20187 yr ne, jela sam onaj u cetvrtastoj kutiji sa 4 ukusa i od njega definitivno ima bolji sledeci se nedavno kupao na Adi
May 7, 20187 yr 27 minutes ago, SundayMorning said: ne, jela sam onaj u cetvrtastoj kutiji sa 4 ukusa i od njega definitivno ima bolji sledeci se nedavno kupao na Adi ne, nego na Thailandu. Sledeci svira gitaru
May 8, 20187 yr Netačno, obožavam je Sledeći veruje u globalno zagrevanje izazvano čovekovim uticajem