mlatko Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Tacno.(i) sledeci je u procesu gledanja 10ak serijaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Netačno, jedva se i sa ovom jednom izborio Sledeći može da čita tri knjige istovremeno
Zico Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Tako je, otvorim sve tri, pa po red, dva iz svake. "Sve srecne porodice lice jedna na drugu, svaka nesrecna porodica nesrecna je na svoj nacin" "Pripitomljavajuci psa jos u prastara vremena, covek je kod njega zapazio neke prirodne instinkte, koje je poceo da neguje" Usred mora svetli grad Usred grada svitac sija Hocu li otici i kad? Ili cu svetlom sijati i ja? Sledeci drzi, poseduje, jednu svinjiTM
SundayMorning Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) njet (ako je svinji ono na sta mislim, tj. svinja vulgaris) sledeci ima rodbinu na selu Edited May 6, 2018 by SundayMorning
SundayMorning Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 bih, ali samo u nesto pozitivno sledeci ne veruje u sujeverje
Bujodrag Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 tačno Sledeći je sada srećan zbog par malih stvari i smeška se.
SundayMorning Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 tacno, zato sto je forum vrlo zabavan sledeci veruje u homeopatiju
Milosh76 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Jeo sam Gelato Sledeci je jeo gelato I posle toga nijedan sladoled nije dovoljno dobar
SundayMorning Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 ne, jela sam onaj u cetvrtastoj kutiji sa 4 ukusa i od njega definitivno ima bolji sledeci se nedavno kupao na Adi
mrdja Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 27 minutes ago, SundayMorning said: ne, jela sam onaj u cetvrtastoj kutiji sa 4 ukusa i od njega definitivno ima bolji sledeci se nedavno kupao na Adi ne, nego na Thailandu. Sledeci svira gitaru
Filozof manijak Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Netačno, obožavam je Sledeći veruje u globalno zagrevanje izazvano čovekovim uticajem
SundayMorning Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Da Sledeci se upustio u raspravu sa profilom Ravna Zemlja na fejsbuku
Recommended Posts