February 5, 20187 yr Zaista nikad nisam vodio evidencijuSledeci sprehenzuje dojcSent from my T8(E8C1) using Tapatalk
February 5, 20187 yr Jawoll Sledeci abla meksikanski Zaista nikad nisam vodio evidenciju Sent from my T8(E8C1) using Tapatalk ni ja, ali cenim da pogledam bar 50 filmova godisnje puta xy...
February 7, 20187 yr no way pedro, al sam bio na bahamima. to pokriva sve. sledeći misli da je ok da prdne u prisustvu drugih entiteta ako se ne čuje.
February 7, 20187 yr Ok je Sledeci misli o sebi da je slab, mekusac, picka u dusi Edited February 7, 20187 yr by Duci Simonovic
February 7, 20187 yr Sto sam stariji sve manjeSledeci je smislio putovanje za UskrsSent from my T8(E8C1) using Tapatalk
February 9, 20187 yr Netačno, petak je, hepi sam zbog vikenda. Sledeći bi podrzao ukidanje letnjeg računanja vremena
February 10, 20187 yr Sestra mi je "ukrala" taj talenat Sledeci ide na Zvezda - CSKA ili Partizan - Viktorija Plzenj
February 11, 20187 yr Ne, ja sam, sto se fudbala tice, sobni navijac :( Ali zelim i vama i nama da prodjemo. Sledecem vrlo malo fali da bude zadovoljan svojim zivotom.