February 1, 20187 yr Ne volim zimske sportove i hladno vreme Sledeci ce biti u toplijim krajevima sredinom februara
February 3, 20187 yr Author tacno (sa zenskom, ne sam) sledecem je tmurno subotnje prepodne idealno za pustiti neki film
February 3, 20187 yr ne. a bilo bi kada bih mogla da otkačim familiju i obaveze koje mi nameće. sledeći jede pogačicu list po list, a ne grize komade.
February 3, 20187 yr Nekada kada sam bila mala, sada pogačice gutam. Sledeći nema pojma koja je razlika između kutlače i varjače.
February 3, 20187 yr Netacno, iako numem da koristim ni jedno ni drugo. Sledeceg mrzi da izidje iz kuce trbuhom za kruhom.
February 3, 20187 yr mene nije ali sad ne znam uopste koliko je to pametno. sledeci smatra da je putovanje na mesec bilo isfolirano edit: i da je kubrick bio primoran da ucestvuje u celoj prici. Edited February 3, 20187 yr by roksi
February 3, 20187 yr Netačno, ali mi je simpatična ta teorija zavere sa svim "dokazima" i slikama sa meseca. Sledeći ništa nije razumeo kada je prvi put gledao Odiseju u svemiru 2001.
February 3, 20187 yr yep. istina. gledala ga bas malecka. opet edit! = jedino sto me je dojmilo su bili skakajuci majmuni s koskama. sledecem kubrick spada u top 3 rezisera. Edited February 3, 20187 yr by roksi
February 3, 20187 yr ne mada svaka čast za 'odiseju' i 'isijavanje'. sledeći nema strpljenja da gleda novije američke filmove.
February 5, 20187 yr Author netačno sledeci moze sa solidnom pouzdanoscu ustvrditi da je pogledao vise od 1500 filmova u zivotu
February 5, 20187 yr 50x30. Da. Ako se racunaju i crtani (dugometrazni)Sledeci je video verovatno manje od 3000 filmova u zivotu.