January 20, 20187 yr Sve sam isplanirala, samo još da propadne Sledeći je danas išao kod nekog na slavu...
January 20, 20187 yr Danas nije. Sledeći ne podnosi Harisa Džinovića i njegove pesme Edited January 20, 20187 yr by Sara
January 20, 20187 yr Tacno, inace Haris Dzinovic nije peder. Sledeci koristi jabukovo sirce za pranje kose
January 21, 20187 yr Netačno, ali voli njegova baba. Sledeći mrzi kada u januaru pada kiša mesto snega
January 21, 20187 yr Posle 17 kisnih januara, navikao se Sledeci je danas vec jednom promenio vremenske prilike (kisa/sunce/sneg), ili ce do kraja dana. Sent from my iTelephone using Tapatalk
January 21, 20187 yr Jok, samo kiša i tmuština vasceli dan. Sledeći bi od dva aspekta ptičjeg vremena odabrao sovu..
January 21, 20187 yr nisam oduševljena ali mi u suštini to i nije bitno. važno je da postoji. sledeći na posao nosi ručak od kuće.
January 21, 20187 yr najcesce koristim radni prostor koji mi je u okviru kucnog, tako da je rucak kod kuce gotovo norma. sledeci kozumira iskljucivo sirovu (biljnu) ishranu.