January 11, 20187 yr Sebi? Sto? Cemi to vodi? Kome to odgovara i zasto bas sad?Sledeci ne voli kad mu se na pitanje odgovori pitanjem [emoji38]
January 12, 20187 yr pa to je ona pesma od merime njegomir, stavi ruzmarin ispod jastuka.... zovi andjele... bla bla. ja volim, zavisi od konteksta. sledeci kupuje jogurt sa nula posto mlečne masti.
January 12, 20187 yr Author tacno. (delimicno. zato rucam rano, katkad i prepodne) sledeci je jeo articoke na zaru
January 12, 20187 yr Voleo bih. pa to je ona pesma od merime njegomir, stavi ruzmarin ispod jastuka.... zovi andjele... bla bla.Ajoj, a zvucalo mi poznato. ne cudoh pesmicu 234 godineSledeci jedva ceka da neko pita dal jedva ceka da neko pita.
January 13, 20187 yr Author netacno (uspeo sam kad su mi pokazali, ali verovatno bih opet morao da naucim) sledeci kokinu glavu stavi u supu
January 13, 20187 yr kokine glave ne. ali kokinih noGica bakine supe se secam i danas. meni bilo totalni mljac. sledecem se gadi da jede jezik.
January 13, 20187 yr Nikad nisam probao, da bih znao odgovor :( Sledeći je obožavao da gleda školski program Rtv Beograd kad je bio malji
January 13, 20187 yr Daaa, jezik, mozak, oči, džigericu, uhhh, šta još dugo dugo nisam htela probati pihtije...crevca, iznutrice... Just now, Filozof manijak said: Nikad nisam probao, da bih znao odgovor :( Sledeći je obožavao da gleda školski program Rtv Beograd kad je bio malji pih preteče me, Da <3 najbolji program ikada, plus horizont, sledeći misli da je uranijum posejan 99 uzrok 100 post rakova koje imamo u srba