January 9, 20187 yr misim da nikad nisam bacila ni jednu petardu.. niti bila blizu sledechi bi voleo da svakog dana sebi priusti 8 sati spavanja jer se tad najbolje osecha
January 9, 20187 yr ja bez toga, cini mi se, ne bih ni opstala. okvirno 8 sati mi je i minimum(!) sledeci nije tolika spavalica.
January 9, 20187 yr Tačno. Šest sati, od kad znam za sebe. No, u poslednje vreme uhvatim manje. Sledeći čuva neku staru igračku, koja mu je ostala iz detinjstva.
January 10, 20187 yr ne. sve je to nestalo u raznim seljakanjima, putesestvijama i migrantskim turbulencijama. sledeci je vise maksimalista nego minimalista. (ha, ako to uopste nesto znaci)
January 10, 20187 yr i jedno i drugo sam zavisi od ugla posmatranja. gomilam odeću, dakle maksimalista ali se oblačim svedeno, dakle minimalista. sledeći nosi naočare za vid.
January 10, 20187 yr Ne još (touch wood).Sledeći čeka poštu već nekoliko dana. Sent from my iTelephone using Tapatalk
January 10, 20187 yr Treba gearbest nesto da mi posalje, ziv nisam dok ne docekam Sledeci voli prazan burek
January 10, 20187 yr Tačno. Jedini pravi burek. Sledeći često poželi da odgovori na neko pitanje na ovom topiku ali nema ideju za sopstveno pitanje ili ga neko pretekne.
January 10, 20187 yr Samo dok radim. Sledeci uglavnom pise o sebi kad pogadja o drugima na ovoj temi.
January 10, 20187 yr zar to ne rade svi? sledeći danas ide u borču i pita se whatever happened to baby sherman...
January 10, 20187 yr što ti meni diraš borču??? to je srce BGDa <3 najkulturniji deo grada, išla bih da sam tamo, sledeći misli da Oprah2020 ima šanse.